kamera Svet24.si

Žena zasačila profesorja v objemu študentke

tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

BITENC Necenzurirano

Bešič Loredan in Bitenc skupaj proti Breclju

zvezdan martic2 Reporter.si

Bo to novi predsednik uprave RTV Slovenija?

žan vipotnik maribor mm Ekipa24.si

Maribor je našel naslednika Žana Vipotnika? ...

tanja-postružnik-koren Njena.si

Ljubezen po domače: Na POP TV že imajo 11 novih ...

roglic Ekipa24.si

Zanimivo razkritje! Zdaj je jasno, kaj je Roglič ...

Novice Žužemberk, Prečna

FOTO: Upokojenci na Županovem pokalu v pikadu

Piše: R.K.

Čas objave:
18.07.2021 06:43

V petek so se članice in člani Društva upokojencev Prečna udeležili turnirja v pikadu za ženske in moške, ki ga je organiziralo Društvo upokojencev Žužemberk. Turnir spada v okvir Trških dni in so ga poimenovali Županov pokal.

Na tekmi se podeljujejo pokali in medalje za prva tri mesta ter veliki prehodni pokal. Turnirja se je udeležilo šest Društev upokojencev: Uršna sela, Dolenjske Toplice, Dvor, Straža, Žužemberk in Prečna. Ženska in moška ekipa Društva upokojencev Prečna sta zasedli 1. mesto in tako v skupnem seštevku toč prejeli tudi veliki prehodni pokal. V posamezni konkurenci sta člana društva zasedla še, pri ženskah Cirila Kostrevc 1. mesto, pri moških pa Filip Košir 2. mesto.

2. mesto so v skupni razvrstitvi zasedli članice in člani Društva Upokojencev Uršna sela in 3. mesto članice in člani Društva upokojencev Straža. Pokale in medalje sta podeljevala župan Občine Žužemberk in slavnostni gost ter govornik na praznovanju Občine Žužemberk, predsednik Državnega sveta Republike Slovenije, gospod Alojz Kovšca.