EU Digitalno COVID potrdilo Svet24.si

Pozor, če ste digitalno covidno potrdilo ...

blato Pivola Svet24.si

Odpadno blato odstranjeno, a nekaj še vedno smrdi

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Ogorčenje: v državni zbor vpadli inšpektorji in...

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

sonja-plešnar Njena.si

'Vem, zakaj me ljudje obtožujejo, da sem ...

Olimpija mm Ekipa24.si

KATASTROFALNA popotnica Olimpije za VEČNI DERBI! ...

Novice Žužemberk, Prečna

FOTO: Upokojenci na Županovem pokalu v pikadu

Piše: R.K.

Čas objave:
18.07.2021 06:43

V petek so se članice in člani Društva upokojencev Prečna udeležili turnirja v pikadu za ženske in moške, ki ga je organiziralo Društvo upokojencev Žužemberk. Turnir spada v okvir Trških dni in so ga poimenovali Županov pokal.

Na tekmi se podeljujejo pokali in medalje za prva tri mesta ter veliki prehodni pokal. Turnirja se je udeležilo šest Društev upokojencev: Uršna sela, Dolenjske Toplice, Dvor, Straža, Žužemberk in Prečna. Ženska in moška ekipa Društva upokojencev Prečna sta zasedli 1. mesto in tako v skupnem seštevku toč prejeli tudi veliki prehodni pokal. V posamezni konkurenci sta člana društva zasedla še, pri ženskah Cirila Kostrevc 1. mesto, pri moških pa Filip Košir 2. mesto.

2. mesto so v skupni razvrstitvi zasedli članice in člani Društva Upokojencev Uršna sela in 3. mesto članice in člani Društva upokojencev Straža. Pokale in medalje sta podeljevala župan Občine Žužemberk in slavnostni gost ter govornik na praznovanju Občine Žužemberk, predsednik Državnega sveta Republike Slovenije, gospod Alojz Kovšca.