polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

violeta tomic bobo Svet24.si

Tomičeva pri kriminalistih: To je ista pisava kot...

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Novice Stopiče, Novo mesto

FOTO: V Stopičah vlada padla

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.02.2013 21:52

V novi stopiški športni dvorani so se v revijalni tekmi pomerili predstavniki vlade in predstavniki regij Dolenjske in Bele krajine. Zmagali so domačini, torej Dolenjci in Belokranjci, z rezultatom 5:3.

V sklopu obiska vlade Dolenjske in Bele krajine so se udeleženci obiska pomerili tudi v prijateljski nogometni tekmi, ki je potekala v novi stopiški športni dvorani.

Vlada je nastopila v naslednji postavi Janez Janša, Franc Bogovič, Peter Stavanja, Marjan Hribar, Anže Logar, Boštjan Rigler, Klemen Lah, Tadej Burgar, Miran Pavlin, Mladen Rudonja in Andrej Šircelj.

Za ekipo regij Dolenjske in Bele krajine so zaigrali Nikola Drkušić, Vladimir Metelko, Robert Šmaljcelj, Matjaž Sever, Jože Pavlin, Aleksander Bracović, Nikica Božovič, Janez Gruden in Nadrej Kastrevec.

Predstavniki Dolenjske in Bele krajine so povedli že v 5. Minuti, ko je v polno zadel Gruden, Na 2:0 pa je 2 minuti red koncem prvega polčasa povišal Bracovič. Izid prvega polčasa pa je minuto pred koncem postavil Pavlin, ki je prednost domačih znižal na 2:1.

Podobno kot v prvem so tudi v drugem polčasu bolje začeli domači in po dveh minutah igre vodili že s 3:1, ko je mrežo vlade zatresel Božovič. Premije Janša pa je štiri minute kasneje dosegel drugi gol za vladno ekipo (3:2).


Domači se niso predali in nadaljevali srečanje v visokem tempu ter dosegli še dva zadetka. Na 4:2 je povišal Metelko, na 5:2 pa Gruden. Končni rezultat tekme pa je v zadnji minuti postavil Rudonja, bilo je 5:3.

Srečanje je sodil Slavko Jarc.

Glede na prikazan nogomet pa je bil dvodnevni obisk vlade v jugozahodnem delu Slovenije precej naporen, saj so jim ob koncu tekme skoraj pošle moči.