pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Novice Novo mesto

FOTO: Vrtčevsko druženje z babicami in dedki

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.05.2016 16:40

Družina je pomemben dejavnik pri vzgoji vsakega otroka. In prav stari starši so varno zavetje za vnučke, kadar imajo starši obveznosti.

Čas, ki ga stari starši namenijo vnučkom, je dragocena popotnica v njihovem življenju. V novomeškem vrtcu JANA je druženje z babicami in dedki že tradicija. Tudi letos so jih povabili, da jih obiščejo. V velikem številu so se prijazno odzvali in jih obiskali. Skupaj z otroki so pripravili štafetne igre, v katerih so vsi razigrano sodelovali, tekmovali, se vzpodbujali in navijali. Otroci so jim ponosno podelili medalje 'Najboljša babica, najboljši dedek', ki so jih prejeli vsi udeleženci. Njihovo druženje je še nekaj časa potekalo ob prijetnem klepetu, sadju in dobrem pecivu, ki so ga stari starši pripravili in prinesli s seboj. Nato so se z velikim zadovoljstvom ter besedami "super je bilo", poslovili do naslednjega srečanja. Nekateri otroci so odšli z njimi domov, spet drugi so se z žarečimi očki od njih poslovili.

Vrtec JANA se zahvaljuje vsem babicam in dedkom za dobrote, ki so jih podarili, ter prijetno druženje in veselje, ki so ga delili z njimi.