Ana Klašnja in Miha Krušič Svet24.si

Anja Klašnja se je razšla z dolgoletnim ...

joe biden cepljenje koronavirus Svet24.si

Biden se je že cepil s tretjim odmerkom

hrvaška policija1 Svet24.si

Zagreb pretresel nov zločin: Željko odšel na ...

hisa bazen snezic novigrad pl1 Reporter.si

Nepremičninski imperij Janševega svetovalca Roka...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

sex actually Odkrito.si

Voditeljica ostala zgrožena, ko ga je slišala ...

ronaldo re Ekipa24.si

Spet ima NOV AVTO! Za Ronaldom se OBRAČAJO VSI, ...

Novice Krško

FOTO: Začuti energijo - Jam 2012

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.10.2012 12:58

V Krškem se je danes zbralo več kot 600 skavtov in skavtinj iz mariborske regije, na JAM-u, Začuti energijo 2012 v organizaciji domačih skavtov stega Krško 1.

Zbrali so se ob 9 uri zjutraj, a so zaradi deževnega vremena zastavljeno srečanje na travniku v bližini reke Save prestavili v telovadnico Osnovne šole Jurija Dalmatina Krško.

Takšno srečanje se sicer zgodi vsaki dve leti, ko se stegi zberejo na JAM-u. Glavni namen srečanja je, da se skavti srečajo, okrepijo stare in spletejo nove prijateljske vezi. Ob enem pa je to odllična priložnost, da začutijo energijo v svojem srcu in z njo omrežijo tudi svoje brate skavte in sestre skavtinje.


Na letošnjem srečanju so domači skavti pripravili energetsko polje. Vsak steg – skupina iz določenega kraja mariborske regije je tako dobila svojo točko na kateri so obiskovalcem tematsko in na zelo zabaven način predstavili dobre in iskrene odnose, krepitev skavtskega duha, odprtost na vreme, zvestobo skavtski obljubi, zdravje in telesno moč, veselje do življenja, strpnost pri delu in igri, plemenit značaj ter čiste in bistre misli.