pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Novice Šentjernej

FOTO: Zeleni prostovoljci zopet združili moči

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.06.2016 13:21

Zeleni prostovoljci so v Šentjerneju zopet združili moči. Občina Šentjernej je stopila v stik z cvetličarno Miklavčič, ki je prispevala preko 500 različnih cvetočih sadik. Prostovoljci so zasadili 30 korit na vseh postajah od Mokrega Polja do Grobelj.

Pri sajenju in pripravi korit je sodelovalo 13 prostovoljcev: Janez Miklavčič, Slavica Tomše, Vinko Pažin, Tilka Kralj, Ksenija Jurkovič, Sara Jurkovič, Helena Bevc, Ema Bevc, Črt Ivetac, Natalija Grm, Anja Kuhar, Andrej Jurgalič, Darko-Resan Brajdič in Andreja Škufca.

Zasadili so 30 korit na vseh postajah od Mokrega Polja do Grobelj, korita na trgu s štirimi koriti ob križišču pri gostilni Majzelj in ob Čampatovi hiši. Zasajene so bile tudi gredice ob zdravstvenem domu in policiji, pred občino ter pred Elektro barom. Vodo za zalivanje sadik so jim prijazno odstopili v Slaščičarni Košak Na plac, v Bacardiju, v Elektro baru in v Lekarni Šentjernej." Občina Šentjernej se vsem sodelujočim najlepše zahvaljuje, posebno Cvetličarni Miklavčič za podarjene sadike in vsem prostovoljcem," so ob tem še zapisali na šentjernejski občini.