Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Krško

GEN-I prejel priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi

Piše: Gen-i

Čas objave:
01.02.2019 09:09

Skupina GEN-I je v sklopu projekta »Ugledni delodajalec 2018« prejela priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi energetika in elektro industrija. Projekt »Ugledni delodajalec 2018« že osmo leto zapored organizira največji zaposlitveni portal MojeDelo.com.

V raziskavi je sodelovalo več kot 13.000 anketirancev, ki so po različnih kriterijih ocenjevali ugled posameznih slovenskih podjetij. Skupina GEN-I se že od ustanovitve leta 2004 uvršča med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje na evropskem energetskem trgu.

Z delovanjem v več kot 20 evropskih državah, s 14 hčerinskimi družbami in skoraj 400 zaposlenimi strokovnjaki lahko partnerjem ponudi najbolj napredne storitve na področju trgovanja, prodaje in odkupa energentov ter samooskrbe z električno energijo, kar dokazujejo tudi številna priznanja. Z namenom uresničevanja njihovih poslovnih načrtov v družbi soustvarjajo delovno okolje, ki zaposlenim nudi možnosti in priložnosti za razvoj lastnih potencialov in organizacijsko kulturo, ki sloni na njihovih temeljnih vrednotah: spoštovanje, odgovornost, predanost, vključenost in prilagodljivost. V GEN-I se zavedajo dejstva, da so zaposleni njihova največja vrednost, saj kreirajo identiteto podjetja, način delovanja podjetja ter končne rezultate, kar potrjuje tudi prejeto priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi. Priznanje je na slavnostni prireditvi na Brdu pri Kranju prejela Mojca Kert, svetovalka uprave Skupine GEN-I.

Dr. Robert Golob, predsednik uprave Skupine GEN-I: »Prepričani smo, da so zaposleni naša najbolj dragocena dobrina. Vanje ne vlagamo zgolj z vidika financ, temveč predvsem na način, da jim zagotovimo priložnosti in možnosti razvijanja lastnih potencialov. Prav tako jim omogočamo vrhunsko vodstveno podporo pri uresničevanju ciljev, ki si jih zadajo.«