reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice

Generali prejel priznanja finančne revije Institutional Investor

Piše: Promocijski prispevek

Čas objave:
14.09.2021 16:11

Generali je kot eno najbolj cenjenih podjetij v zavarovalniški panogi uvrščen med podjetja »Most Honoured Companies«. Lestvico vsakoletno pripravlja Institutional Investor, specializirana revija in neodvisno raziskovalno podjetje na področju mednarodnih financ, oblikuje pa jo vseevropska izvršna ekipa.

Revija Institutional Investor je glavnemu izvršnemu direktorju Skupine Generali Philippu Donnetu podelila drugo mesto v kategoriji najboljših izvršnih direktorjev. Finančni direktor Skupine Cristiano Borean ter vodja odnosov z vlagatelji in bonitetnimi agencijami Giulia Raffo pa sta zasedla prvi mesti v kategorijah najboljših finančnih direktorjev oziroma najboljših strokovnjakov za odnose z vlagatelji.

Generali je bil prav tako uvrščen med najboljša podjetja v kategoriji najboljših programov odnosov z vlagatelji in najboljših dogodkov za vlagatelje/analitike, prvo mesto pa je zasedel z najboljšo ekipo za odnose z vlagatelji.

Lestvica revije Institutional Investor odraža ocene več kot 1.500 strokovnjakov in vlagateljev iz okrog 600 podjetij s področja finančnih storitev. Izvršne direktorje so ocenjevali po merilih verodostojnosti, vodstvenih sposobnosti in komunikacije, finančne direktorje pa na podlagi dodeljenih sredstev, upravljanja financ in komunikacije. Za oceno dejavnosti odnosov z vlagatelji so proučili številne dejavnike, vključno s predstavitvami na terenu, kakovostjo finančnih informacij, poslovnim in tržnim znanjem ter odzivnostjo in pripravljenostjo podjetja.