Ana Klašnja in Miha Krušič Svet24.si

Ana Klašnja se je razšla z dolgoletnim partnerjem

joe biden cepljenje koronavirus Svet24.si

Biden se je že cepil s tretjim odmerkom

hrvaška policija1 Svet24.si

Zagreb pretresel nov zločin: Željko odšel na ...

hisa bazen snezic novigrad pl1 Reporter.si

Nepremičninski imperij Janševega svetovalca Roka...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

Mihaela Krajnc (19) Njena.si

Ljubezen po domače: Mihaele Krajnc danes ne bi ...

peter vilfan Ekipa24.si

ŽALOSTNI Peter Vilfan! Neverjetno, kako je usoda ...

Novice

Generali prejel priznanja finančne revije Institutional Investor

Piše: Promocijski prispevek

Čas objave:
14.09.2021 16:11

Generali je kot eno najbolj cenjenih podjetij v zavarovalniški panogi uvrščen med podjetja »Most Honoured Companies«. Lestvico vsakoletno pripravlja Institutional Investor, specializirana revija in neodvisno raziskovalno podjetje na področju mednarodnih financ, oblikuje pa jo vseevropska izvršna ekipa.

Revija Institutional Investor je glavnemu izvršnemu direktorju Skupine Generali Philippu Donnetu podelila drugo mesto v kategoriji najboljših izvršnih direktorjev. Finančni direktor Skupine Cristiano Borean ter vodja odnosov z vlagatelji in bonitetnimi agencijami Giulia Raffo pa sta zasedla prvi mesti v kategorijah najboljših finančnih direktorjev oziroma najboljših strokovnjakov za odnose z vlagatelji.

Generali je bil prav tako uvrščen med najboljša podjetja v kategoriji najboljših programov odnosov z vlagatelji in najboljših dogodkov za vlagatelje/analitike, prvo mesto pa je zasedel z najboljšo ekipo za odnose z vlagatelji.

Lestvica revije Institutional Investor odraža ocene več kot 1.500 strokovnjakov in vlagateljev iz okrog 600 podjetij s področja finančnih storitev. Izvršne direktorje so ocenjevali po merilih verodostojnosti, vodstvenih sposobnosti in komunikacije, finančne direktorje pa na podlagi dodeljenih sredstev, upravljanja financ in komunikacije. Za oceno dejavnosti odnosov z vlagatelji so proučili številne dejavnike, vključno s predstavitvami na terenu, kakovostjo finančnih informacij, poslovnim in tržnim znanjem ter odzivnostjo in pripravljenostjo podjetja.