Anton Lukančič slika Svet24.si

37-letni Anton se je v ponedeljek odpeljal v ...

Bojan Manojlović Svet24.si

Bojan je Andrei pomenil nov začetek v življenju,...

aleksander-jereb Necenzurirano

Rekordni nakup v Radomljah: za posestvo odštel ...

milan kucan m24 Reporter.si

Šok za sončnega kralja Roberta Goloba: njegova ...

djokovic Ekipa24.si

Nole se je fotografiral z mladeniči in iz žepa ...

Tamara Goričanec Odkrito.si

Zaradi tega još*e rastejo!

timi zajc Ekipa24.si

Njen največji junak: Zajca po izjemnem poletu ...

Novice

Gradnja krožišča v Šmarju in cestne zapore

Piše: R.K.

Čas objave:
30.01.2023 13:35

Na območju gradnje krožišča v Šmarju so stekla dela za gradnjo škarpe in armirane brežine. Od območja križanja državne ceste R2-424/1166 Boštanj-Planina z novo zgrajenim nadvozom čez trebanjsko železnico do krožišča pri trgovini Lidl je urejena delna zapora ceste z izmeničnim enosmernim prometom.

Zaradi možnosti udora brežin bo cestna zapora s semaforji urejena ves čas poteka gradbenih del, tudi v popoldanskem in nočnem času ter ob vikendih. Voznike pozivamo k strpnosti ter doslednem upoštevanju cestnoprometnih pravil.

Na območju gradbišča je prepovedan ves promet. Hodnik za pešce je v tej fazi gradbenih del preusmerjen na opuščeno cestno navezavo na industrijsko cono in pod novim nadvozom do trgovine Lidl. Hodnik za pešce je označen z usmeritvenimi tablami.

Nosilec projekta gradnje krožišča je Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo, Občina Sevnica je soinvestitor. Izvajalca gradbenih del, podjetji Rafael d. o. o. in Gradnje d. o. o., bosta z deli zaključili predvidoma do jeseni letošnjega leta, dinamika poteka gradbenih del pa je močno odvisna od vremenskih razmer.