Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Krško

Hvala, ker zaradi vas življenje teče dalje

Piše: OZRK Krško, M.V.

Čas objave:
20.04.2019 16:13

Rdeči križ Slovenije, s svojimi 56 območnimi združenji, je kot nacionalni organizator krvodajalstva, na področju katerega ima tudi javna pooblastila, 1. prostovoljno, anonimno in neplačano krvodajalsko akcijo izvedel 9. marca 1953. Od tedaj naprej je v Sloveniji krvodajalstvo preraslo v pravo solidarnostno gibanje, ki temelji na največjih in najpomembnejših vrednotah.

Območno združenje Rdečega križa Krško se kot glavni organizator krvodajalske akcije, ki je potekala 11. 4. 2019 in 12. 4. 2019 v Krškem, iskreno zahvaljuje vsem krvodajalkam in krvodajalcem za tako številčen obisk. Prisrčna hvala, ker ste darovali delček sebe kar 380 krat, in s tem omogočili sodobno zdravljenje, ohranjanje življenja in zdravja, s tem pa boljše življenje sočloveku.

Hkrati se zahvaljujejo vsem tistim, ki prispevate, da vir varne krvi v Sloveniji ne presahne, vsem podjetjem, ki razumejo pomen krvodajalstva in zaposlenim omogočajo udeležbo na krvodajalskih akcijah, šolam, ki pomagajo krepiti zavedanje o pomenu krvodajalstva in mlade spodbujajo k odločitvi za darovanje krvi pa tudi medijem, ki brezplačno poročajo in s tem širijo zavedanje o krvodajalskih akcijah med splošno javnost.

Hvala, ker zaradi vas življenje teče dalje.