pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Novice Novo mesto

»Imamo vse, le Božička ne«

Piše: Radio Krka

Čas objave:
29.12.2015 07:10

V sklopu decembrskega prazničnega dogajanja v Novem mestu s programom in predstavitvijo svojega delovanja sodeluje tudi Društvo novomeških študentov, in sicer danes od 17. ure naprej.

Ob 17.uri  se jim lahko na Glavnem trgu pridružite na  stojnici, kjer bodo kuhali čaj, vino in pivo, pekli palačinke in še kaj. Vse vaše morebitne prostovoljne prispevke bodo (tako kot od dobrodelnega kuhančka nekaj dni prej) namenili družini Mahnič iz Mirne Peči in s tem na pravi način zaključili letošnje leto. Istočasno bo na odru pred Rotovžem potekala lutkovna predstava Janko in Metka, za vse mlade in mlade po srcu.

V Hostlu Situla se bo ravno tako dogajalo že od 17.00 naprej. V sejni sobi bo potekal že tretji večer družabnih iger, kjer bodo tokrat igrali Dixit, čudovito ilustrirano igro domišljije, pretkanosti in ugibanja. Njihovi dijaki v kavarni hostla pripravljajo otroški dan, namenjen vsem, ki imate radi Disneyjeve risanke in Čokolino. Poleg tega bodo dijaki s pobarvankami, izdelavo voščilnic in še kakšnim presenečenjem poskrbeli tudi za animacijo najmlajših.


Ob 20. uri se znova selijo na Glavni trg, kjer pa bo šlo bolj »zares«. Na koncertu pred Rotovžem bosta nastopili lokalni glasbeni skupini Dubzilla in 3D Prasci.