tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

ana maria mitic 4 Svet24.si

Ana Maria Mitič je razkrila skrivnost izgube ...

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

barara Njena.si

Ljubezen po domače: Barbara pokazala nosečniški...

Novice Kočevje

Iščejo inovativne turistične produkte

Piše: Občina Kočevje

Čas objave:
27.05.2020 08:34

Občina Kočevje je s ciljem blažitve negativnih gospodarskih posledic zaradi pandemije covid-19 objavila javni poziv za spodbujanje razvoja turizma. Turistične ponudnike iz občine Kočevje vabi k oblikovanju inovativnih turističnih produktov v destinaciji Kočevsko.

Z javnim pozivom iščejo inovativne in komercialno zanimive turistične produkte, ki zasledujejo smernice razvoja destinacije in imajo potencial za rast in nadaljnji razvoj. Končni cilj javnega poziva je večja konkurenčnost domačih turističnih ponudnikov na zahtevnem tržišču, skozi obogatitev turistične ponudbe in povečanje prepoznavnosti destinacije Kočevsko.

Razpisanih je 10.000 evrov sredstev. Nagrajena vrednost posameznega inovativnega turističnega produkta znaša 1.000 evrov bruto. Inovativni turistični produkt, ki bo izbran s strani komisije in bo izpolnjeval pogoje razpisa, bo poleg denarne nagrade prejel še možnost brezplačne promocije in trženja na digitalnih kanalih Zavoda Kočevsko, brezplačno pomoč pri oblikovanju promocijskega predstavitvenega besedila in foto materiala ter dovoljenje in hkrati obveznost za promocijsko uporabo blagovne znamke Kočevsko. Javni poziv je odprt do 15. junija 2020, vse informacije pa so na voljo na spletni strani Občine Kočevje.