Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Kočevje

Iščejo inovativne turistične produkte

Piše: Občina Kočevje

Čas objave:
27.05.2020 08:34

Občina Kočevje je s ciljem blažitve negativnih gospodarskih posledic zaradi pandemije covid-19 objavila javni poziv za spodbujanje razvoja turizma. Turistične ponudnike iz občine Kočevje vabi k oblikovanju inovativnih turističnih produktov v destinaciji Kočevsko.

Z javnim pozivom iščejo inovativne in komercialno zanimive turistične produkte, ki zasledujejo smernice razvoja destinacije in imajo potencial za rast in nadaljnji razvoj. Končni cilj javnega poziva je večja konkurenčnost domačih turističnih ponudnikov na zahtevnem tržišču, skozi obogatitev turistične ponudbe in povečanje prepoznavnosti destinacije Kočevsko.

Razpisanih je 10.000 evrov sredstev. Nagrajena vrednost posameznega inovativnega turističnega produkta znaša 1.000 evrov bruto. Inovativni turistični produkt, ki bo izbran s strani komisije in bo izpolnjeval pogoje razpisa, bo poleg denarne nagrade prejel še možnost brezplačne promocije in trženja na digitalnih kanalih Zavoda Kočevsko, brezplačno pomoč pri oblikovanju promocijskega predstavitvenega besedila in foto materiala ter dovoljenje in hkrati obveznost za promocijsko uporabo blagovne znamke Kočevsko. Javni poziv je odprt do 15. junija 2020, vse informacije pa so na voljo na spletni strani Občine Kočevje.