Pomeranian Svet24.si

VIDEO: Poglejte, kako je psiček v ZDA pregnal ...

profimedia-0715131113 Svet24.si

Finska premierka po objavi posnetka z zabave ...

dragic doncic 22 af Necenzurirano

Konec omejitev TV prenosov Dončića in nogometašev

katarina kecek PL Reporter.si

Katarina Keček: Zaradi resnice o spolnem ...

goran dragic Ekipa24.si

Kaj je z Goranom Dragićem? Zakaj je igral le pet ...

Kristjan Čeh, Anna Maria Orel Njena.si

Kristjan Čeh: Ljubezen je premagala vse ovire

doncic Ekipa24.si

Vas zanima, v čem se te dni po Ljubljani prevaža...

Novice

Javni razpis za sofinanciranje ukrepov ohranjanja in razvoja kmetijstva in podeželja za 2022

Piše: R.K.

Čas objave:
24.02.2022 08:23

Mestna občina Krško objavlja razpis za dodelitev nepovratnih sredstev za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva in podeželja na območju mestne občine v višini 145.000 evrov.

Rok za oddajo vlog je 31. marec za naložbe v kmetijska gospodarstva in v predelavo ter za trženje, za štipendiranje pa 30. september.

Predmet razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva in podeželja na območju mestne občine, natančneje za posodabljanje kmetijskih gospodarstev za naložbe v rastlinsko proizvodnjo in živinorejsko proizvodnjo ter urejanje kmetijskih zemljišč in pašnikov. Skupna okvirna višina sredstev namenjenih za sofinanciranje je 145.000 evrov bruto.

Vlagatelji morajo oddati vloge osebno ali po pošti na naslov Mestna občina Krško, CKŽ 14, 8270 Krško. Pošiljke oddane po pošti morajo biti obvezno oddane s priporočeno pošto do 31. marca ali oddane do konca delavnika v sprejemni pisarni Mestne občine Krško najpozneje do 31.marca za naložbe v kmetijska gospodarstva in v predelavo ter trženje ter do 30. septembra za štipendiranje.

Dodatne informacije: Magda Krošelj, tel. 07/498 13 19 v času uradnih dni od 8. do 10. ure ali na e-pošta: magdalena.kroselj@krsko.si.