Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice

Koliko klopc ljubezni ste že odkrili?

Piše: Promocijsko sporočilo

Čas objave:
11.11.2021 12:37

Ljubitelji narave so ob gorskih poteh in planinskih kočah ter v parkih zagotovo že opazili klopce, ki imajo na naslonjalu izrezljan srček.

To so klopce ljubezni, ki jih po vsej Sloveniji lahko odkrijete kar 30. Zavarovalnica Generali je v sklopu Migimigi programa pripravila prav poseben izziv, v katerem vas po obisku čim več klopc čakajo bogate nagrade.

Ste že bili v Pomjanu, Vačah, Sabotinu, Vetrniku ali Dobravljah? To je le nekaj slovenskih krajev, ki vas bodo zagotovo navdušili s svojo lepoto, obenem pa boste tam našli tudi klopce. Sprejmite izziv in se podajte po Sloveniji. Prijavite se lahko na povezavi in tako prejmite zemljevid, ki vam razkrije še ostale lokacij klopc. Na vsaki boste našli unikatno QR kodo, ki se nahaja na levi ali desni zunanji strani. S tem zbirate sličice, ki vas lahko pripeljejo do nagrad.



Obisk klopce vam lahko poleg odkritja čudovitih koncev naše deželice prinese tudi 20 % popust pri vpisu oz. članarini za Planinsko zvezo Slovenije, ki ga prejmete že pri obisku prve, vstopnico za dve osebi za Arboretum Volčji Potok, ki ga prejmete ob obisku petih in posebno darilo Migimigi paket, katerega vam prinaša obisk petnajstih klopc.

Izziv poteka vse do 30. septembra 2022, ko se lahko z zbirko 20 klopc ljubezni potegujete za nagrade v nagradnem žrebanju, kjer vas čakajo lesena gugalnica z izrezljanim srčkom, tri družinske vstopnice za Arboretum Volčji Potok in tri Migimigi praktična darila.