Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Brežice

Komunala Brežice na zemljevidu uglednih delodajalcev

Piše: JP Komunala Brežice

Čas objave:
10.11.2017 11:00

Na področju upravljanja s kadri je letos razpis za HRM projekte, ki poteka že petnajsto leto, nominiral Komunalo Brežice.

Na brežiški komunali so zasnovali projekt »Celostni model sistema inovacij 3 x 12«, ki je avtorsko delo vodje sektorja splošnih služb Petre Grajžl in ga vpeljujejo v podjetje. Poleg brežiškega javnega komunalnega podjetja je letos nominirancev še šest: A1 Slovenija, Atlantic Grupa, Infinum, Lek, Optiweb in Špica International.

»Na Komunali Brežice smo počaščeni že z nominacijo, ki potrjuje, da širša slovenska javnost ceni naše inovativne pristope ravnanja z ljudmi pri delu in brežiško Komunalo postavlja na zemljevid uglednih delodajalcev,« so sporočili s komunale.

Predstavitev nominiranih HRM projektov in razglasitev zmagovalcev bo v sredo, 15. novembra, na HR&M konferenci v Ljubljani.

Je pa Komunala Brežice na izboru Zlata nit prejela nagrado za najboljšega zaposlovalca v kategoriji srednje velikih podjetij. Upravlja sedem javnih vodovodnih sistemov, tri kanalizacijske sisteme (Brežice, Obrežje in Globoko), 182 ekoloških otokov za ločeno zbiranje odpadkov, pokopališče in tržnico v Brežicah, občinske in zasebne večstanovanjske objekte ter poslovne prostore. Osnovno poslanstvo podjetja je ljudem omogočiti osnovne življenjske dobrine, kot je neoporečna pitna voda, ter omogočiti kakovostno bivanje v zdravem in čistem okolju.