Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Novo mesto

Jutri urejanje pločnikov v spodnjem delu Glavnega trga

Piše: MO NM, U.K.

Čas objave:
01.06.2018 05:05

V spodnjem delu Glavnega trga v Novem mestu, se bo jutri, v primeru ugodnega vremena, nadaljevalo z betoniranjem pločnikov na obeh straneh spodnjega dela Glavnega trga.

Izvedba teh del bo vplivala na dostop do poslovnih in stanovanjskih objektov, po betoniranju pa bodo pločniki zaradi sušenja betona in nadaljnjih del neprehodni tudi v nedeljo.

Predviden odsek tokrat zajema objekte s hišnimi številkami med 12 in 16 na desni strani trga (gledano iz Kandijskega mostu proti vrhu) in med 18 in 20 na levi strani.

V torek, 5. junija, po jutranji prometni konici, se bodo dela v sklopu prenove mestnega jedra sicer preselila tudi v križišče Pugljeve ulice in Glavnega trga. Zaradi del bo Kandijski most zaprt za promet, dostop v mestno jedro pa bo z avtomobilom mogoč do parkirišč pred Anton Podbevšek Teatrom.

Za stanovalce in potrebe poslovnih subjektov v tem delu mesta bo izvoz možen po Sokolski ulici, kjer bo promet potekal v nasprotni smeri kot sedaj. Po zagotovilih izvajalca bo Kandijski most prehoden za pešce. Zaradi varnosti pešcev in kolesarjev ter začasnega dvosmernega prometa bodo v tem času ukinjena tudi parkirišča na Kastelčevi ulici 9 (pred trgovino Agro).