pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Novice Koprivnica

Koprivniška noč letos za defibrilator

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.08.2015 06:04

PGD Veliki Kamen tudi letos organizira tradicionalno Koprivniško noč, v okviru katere prav poseben poudarek namenjajo dobrodelnosti. Dogajanje se začenja danes in se nadaljuje v soboto s pestrim dogajanjem.

Koprivniška noč 2015 bo še večja in še bolj posebna – v večji meri ravno zaradi letošnje dobrodelne note – zbiranje sredstev za javno dostopen avtomatski zunanji defibrilator (AED) za nudenje temeljnih postopkov oživljanja v primeru nesreč ali nenadnih srčnih zastojev, so sporočili iz PGD Veliki Kamen. Naprava, ki rešuje življenja bo namenjena prebivalcem KS Koprivnica in prebivalcem mejnih območij v KS Senovo in KS Brestanica.

Dvodnevna prireditev se bo začela danes in bo potekala pod geslom »AED rešuje življenja«. Koprivnico bosta popoldne obiskala vrhunska športnika, oba svetovna in olimpijska prvaka, Primož Kozmus – tudi ambasador letošnje dobrodelne prireditve in Iztok Čop. Po uradnem delu bo obiskovalcem omogočeno fotografiranje z gostoma. V večernih urah pa se bodo zabavali ob dobrodelni monokomediji Striptiz Matjaža Javšnika.


Sobota, 15. avgust, prinaša tradicionalne vaške igre, podelitev priznanj KS Koprivnica in veliko dobrodelno zabavo na večeru narodno zabavne glasbe z Navihankami. "Obljubljamo tudi pester spremljevalni program, otroški kotiček z animacijo za otroke, zabavne nagradne igre, ogled BMW testnih vozil, varen prevoz domov za najbolj vztrajne obiskovalce in še mnogo več. Bodite del Koprivniške noči 2015 in pokažite, kako zelo veliko srce imate," so še sporočili iz PGD Veliki Kamen.

Mojca Kranjec, predstavnica za odnose z javnostmi