mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice

FOTO: Kostanjeviška knjižnica se odpira ta četrtek

Piše: Občina Kostanjevica na Krki

Čas objave:
06.05.2020 12:06

V Kostanjevici na Krki, po natanko osmih tednih, v četrtek, 7. maja, vnovič odpirajo knjižnico.

Njihovo delo bo potekalo v skladu z nekaterimi omejitvami in zaščitnimi ukrepi, po priporočilu in navodilih pristojnih institucij, tako da bo varno za vas in za zaposlene v knjižnici.

knjižnica-kostanjevica-na-krki
Knjižnica Kostanjevica na Krki
Foto: knjiznica-krsko.si

OBRATOVALNI ČAS IN STORITVE
Trenutno bo kostanjeviška knjižnica odprta le ob četrtkih med 12. in 18. uro (tako kot je poleti). Gradivo boste lahko vračali (v za to pripravljeno škatlo na vhodu) in si izposodili novo, ki ga bodo za vas pripravili vnaprej, saj zaenkrat prost dostop do gradiva, kot tudi ostale njihove storitve ne bodo mogoči.

Gradivo, ki je bilo izposojeno pred odprtjem knjižnice, boste lahko brez zamudnine vrnili do 30. 5. 2020. Vse vrnjeno gradivo mora iti za sedem dni v karanteno, zato vas prosijo za potrpljenje in razumevanje, saj ne boste imeli takoj pregleda nad stanjem svoje izposoje.

knjižnica-kostanjevica-na-krki
Knjižnica Kostanjevica na Krki- oddelek za mladino
Foto: knjiznica-krsko.si

NAROČANJE GRADIVA
V želji po čimbolj preprostem in varnem dostopu do branja vam nudijo možnost vnaprejšnjega naročila gradiva. Gradivo, ki si ga boste želeli izposoditi, lahko naročite preko storitve moja knjižnica, lahko ga naročite po elektronski pošti, lahko pokličete v knjižnico na  07 498 62 10 ob četrtkih med 12. in 18. uro. Gradivo bodo pripravili in ko boste prišli do knjižnice, vam ga bodo prinesli. Tako bo najhitreje in najbolj varno za vse.

PRIPOROČILA OB VSTOPU V KNJIŽNICO
Prosijo vas, da ko boste prišli v knjižnico, dosledno upoštevate navodila ter priporočila na plakatih po knjižnici. Gradivo, ki ga boste prinesli nazaj, obvezno pustite v za to pripravljeni škatli na vhodu. Med obiskom knjižnice je OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNE MASKE in RAZKUŽEVANJE ROK. Obiskovalci boste smeli v knjižnico vstopati POSAMIČNO, treba bo upoštevati omejitve gibanja ter ohranjati razdaljo 1,5 m.

knjižnica-kostanjevica-na-krki
Knjižnica Kostanjevica na Krki
Foto: knjiznica-krsko.si

Upajo, da boste trenutne omejitve in navodila sprejeli z razumevanjem.

Zelo se veselijo, da bo knjižnica spet lahko počasi zaživela in si želijo, da bi kmalu prišel čas, ko bomo spet vsi živeli normalno življenje in bo tudi kostanjeviška knjižnica nazaj v svoji običajni živahnosti in pestrosti.