Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Ljubljana

Krajevne plohe in nevihte se bodo nadaljevale v noč

Piše: STA

Čas objave:
02.08.2021 16:27

Krajevne plohe in nevihte se bodo nadaljevale v noč. Proti jutru bo ponekod nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, v alpskih dolinah okoli 11 stopinj Celzija.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bodo v notranjosti krajevne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo v alpskih dolinah okoli 19, drugod od 22 do 28 stopinj Celzija.

Obeti: V sredo bo zmerno do pretežno oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne padavine. V noči na četrtek bo dež najprej zajel zahodno Slovenijo, v četrtek dopoldne pa se bo razširil proti vzhodu. Vmes bodo lahko tudi nevihte. Zvečer bodo padavine oslabele.

Vremenska slika: Nad severnim Jadranom se nahaja plitvo ciklonsko območje. Vremenska fronta se še zadržuje nad Slovenijo. Nad naše kraje z vetrovi severovzhodne smeri priteka vlažen in hladnejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: V torek bo na Jadranu precej sončno in večinoma suho, drugod bodo predvsem popoldne krajevne plohe in nevihte.