ana maria mitić Dobra karma

Solze nesrečnih ljubezni Ane Marie Mitić je njen...

Klemen Slakonja in Mojca Fatur Svet24.si

Igralka Mojca Fatur premagala bolezen, ki velja za...

nagec rakovnik pix Reporter.si

Neverjeten prizor v Ljubljani: popolnoma gol ...

testiranje koronavirus metelkova bobo5 Svet24.si

Kmalu 1000 bolnikov, ki bodo nujno potrebovali ...

milan-krek Necenzurirano

Obljubljali brezplačno cepivo za vse, a tega niso...

novak-đoković Odkrito.si

Je Đoković uročen?

escape1 Njena.si

Za Covidom zbolel še en znani Slovenec

Novice

Kreirajo prihodnost in nagrajujejo

Piše: R.K.

Čas objave:
12.10.2020 10:13

Ne izdelujejo, temveč kreirajo. Ne gredo s tokom, temveč utirajo nove struge uspeha. Kolpa s tem uresničuje svojo vizijo Ker že od leta 1978 rastejo z lastnih znanjem in izkušnjami, ki so jih do danes pripeljale na mesto enega vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi.

Svoje izdelke prodaja v 44 državah, 70 odstotkov izdelkov pa izvaža na zahtevne evropske trge. Upravljajo lastna podjetja v Nemčiji, Rusiji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori in na Madžarskem. V Srbiji in na Madžarskem imajo izobraževalna centra, ki sta namenjena distributerjem. Širijo tudi svojo maloprodajo, saj so v zbirko salonov na slovenskem trgu, v Metliki in Ljubljani ter na hrvaškem v Zagrebu, odprli poleg salona v Rusiji, v Moskvi, še razstavno-prodajni salon v Nižnem Novgorodu.

V letošnjem letu, v mesecu oktobru, praznujejo 5 let otvoritve Razstavno-prodajnega salona v Ljubljani, kjer 1.150m2 razstavljajo predvsem izdelke Kolpa san višjega in srednjega cenovnega razreda – od kopalnih kadi ter tuš kadi, masažnih sistemov, tuš kabin in kopalniškega pohištva do kopalniških dodatkov. Vsem, predvsem pa investitorjem in arhitektom je na ogled tudi druga blagovna znamka Kerrock - kompozitni material prihodnosti.

Kolpa praznuje 5. obletnico otvoritve Razstavno-prodajnega salona Kolpa v Ljubljani. Vljudno vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, kjer bodo izžrebali tri nagrajence, ki bodo prejeli Kolpa san bon v vrednosti 1200€, 800€ ali 500€. V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ