Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice

FOTO: Krkaši z zmago nad Igom finalisti pokala Slovenije

Piše: MRK KRKA

Čas objave:
15.03.2018 10:46

Rokometaši Moškega rokometnega kluba KRKA so drevi v gosteh odigrali tekmo ¼ finala pokala Slovenije. Žreb jim je določil nasprotnika, ekipo ŠD Mokerc Ig, ki sicer igra v 2. B državni ligi in je trenutno vodilna ekipa, a je bila lahek plen za prekaljene Novomeščane, ki so srečanje brez težav dobili, končni rezultat tekme je bil 24:34 ( 7:16).

Krkaši, ki so veljali za nesporne favorite, so tako z zmago nad Igom prišli do zaključnega turnirja četverice pokala Slovenije. Novomeščani so v tekmo krenili silovito, gostitelji pa so do drugega strela na srečanju prišli šele na polovici prvega polčasa. Varovanci trenerja Mirka Skoka so s svojo značilno igro v obrambi onemogočali gostiteljem, da bi prihajali do strelov, tako so ob polčasu že zaostajali za devet golov, Krkaši pa so s tem že potrdili zmagovalca in si do izteka tekme olajšali delo. V nadaljevanju so na strani Krke zaigrali prav vsi, ki so pripotovali na tekmo in ritem le še stopnjevali. Ekipi sta se p 60. minutah razšli z desetimi zadetki naskoka v korist Krke, ki si je tako po letih neudeležbe na zaključnem turnirju na pokalu Slovenije znova zaslužila nastop.
Pri domačih je bil s sedmimi goli najuspešnejši Matevž Žagar, pri Krki pa sta po pet zadetkov vknjižila Grega Okleščen in Tilen Kukman.


Za Krko so nastopili: Rašo L. 3, Bevec 1, Didovič 3, Okleščen 5, Pršina 1, Tomić, Irman, Jakše 4, Udovč, Rašo D., Papež 3, Brajer, Kukman 5, Matko 1, Ban 4, Klobčar 4.