Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Krško

Krško vabi k pripravi strategije za razvoj turizma

Piše: Občina Krško

Čas objave:
14.03.2018 08:43

Občina Krško v sodelovanju s Centrom za podjetništvo in turizem nadaljuje z aktivnostmi za pripravo Strategije turizma občine Krško.

K temu vabi vse občane in občanke, društva, organizacije, zavode in druge organizacije oz. posameznike, ki želijo sooblikovati aktivni načrt razvoja turizma v občini Krško, na delavnice, ki bodo po različnih tematskih sklopih potekale 27. marca 2018 v Krškem, natančneje v sejni sobi A Občine Krško.

V oblikovanje nove strategije želijo aktivno vključiti turistične ponudnike v občini, saj je njihovo aktivno sodelovanje pri oblikovanju strategije temeljni pogoj, da se bodo v njej zapisani cilji, projekti in aktivnosti tudi uresničili.

27. marca delavnice v prostorih Občine Krško



Po prvem uvodnem srečanju nadaljujejo z delavnicami, ki bodo tematsko razdeljene glede na področje ponudbe v turizmu, tema pa bo problemska analiza in prepoznavanje ključnih izzivov posameznih skupin turističnih ponudnikov. Govorili bodo o poslanstvu, viziji in ciljih razvoja turizma v občini Krško. Ob 9. uri bodo potekale delavnice za gostince, vinarje in ponudnike turizma v zidanicah in ostalih namestitev, ob 13. uri za upravljavce kulturne in naravne dediščine in ponudnike mladinskega turizma, ob 17. uri pa za ponudnike športnega turizma, ponudnike ostalih doživljajskih produktov in storitev za ponudnike ter turistična in ostala društva, aktivna na področju turizma

K sodelovanju na delavnicah vabijo tudi vse ostale občanke in občane, društva, organizacije, ki želijo s svojimi idejami na posamičnem področju prispevati k razvoju turizma v občini.

Prijave potekajo na info@cptkrsko.si s pripisom področja delovanja. Za vse tiste ponudnike, ki se delavnic ne utegnete udeležiti, in za vse ostale ponudnike, ki želite oddati mnenje, je do 31. 3. 2018 na voljo tudi spletna anketa na naslednji povezavi: https://www.1ka.si/a/157291