mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice

Krvodajalska akcija v Škocjanu

Piše: R.K.

Čas objave:
09.05.2022 11:23

Območno združenje Rdečega križa Novo mesto bo organiziralo krvodajalsko akcijo v občini Škocjan, in sicer v četrtek, 12. maja v OŠ Frana Metelka Škocjan, od 8. do 12. ure. Krvodajalsko akcijo bo izvedel Zavod Republike Slovenije za transfuzijsko medicino.

Zaradi preprečevanja možnih prenosov bolezni naprošamo krvodajalce, da svoj prihod potrdijo in se dogovorijo o uri prihoda na tel. št. 051/389 270, 051/671 147 ali 030/716 796. Brez dogovora naj ne prihajajo na odvzem krvi - PREDHODNO NAROČILO JE OBVEZNO. Krvodajalcem bodo na vstopni točki preverili telesno temperaturo in jih opremili z zaščitnimi maskami, obvezno bo tudi razkuževanje rok pred vstopom v prostore, vstopali bodo posamično.

Krvodajalke in krvodajalce Rdeči križ Novo mesto obvešča, da kljub prilagojenim razmeram potrebujejo kri in jih prosijo, da se odzivajo na vabila.

Zaradi zagotavljanja nemotenega zdravljenja s krvjo, je darovanje krvi nujna zdravstvena storitev, zato darovanje krvi NI POGOJENO z izpolnjevanjem PCT pogoja.