Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice Krško/Ljubljana

Luka Vodlan nagrajenec Plesne zveze

Piše: Radio Krka

Čas objave:
31.01.2013 10:49

V Festivalni dvorani v Ljubljani je včeraj potekala razglasitev nagrajencev Plesne zveze Slovenije za leto 2012. Zlat znak PZS za naj plesalca je dobil član Plesnega kluba Lukec iz Krškega, Luka Vodlan za vrhunske dosežke v letu 2012. TO NEDELJO GREMO NA BROADWAY

V obrazložitvi za prejeto nagrado so v PZS zapisali, da je Luka v letu 2012 dosegel naslov državnega in evropskega prvaka v solo ter v paru z bratom Sebastijanom še bronasto kolajno in dve finalni uvrstitvi na svetovnem prvenstvu v Nemčiji. Je že vrsto let vsestranski plesalec z izredno komunikacijo in natančno tehniko in vrhunsko izvedbo. Njegova interpretacija in ritmičnost pa daje posebno videnje njegovega nastopa. Njegovi nastopi so privlačni tudi vsebinsko, polni zanimivih vložkov, zahtevnih korakov ter igre.

Veliko priznanje s strani sekcije za Moderne tekmovalne plese pri PZS pa je bil tudi nastop na tej prestižni prireditvi male plesne skupine N,taka krškega kluba, ki bo v februarju odpotovala v New York in med drugim nastopala na odru Broadwaya. To so sanje vsakega ameriškega plesalca, kaj šele slovenskega, so zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da so v klubu zato zelo ponosni na te junake slovenskega plesa in jim želijo še naprej obilo športnih uspehov.

TO NEDELJO OB 17. URI GREMO NA BROADWAY V KD KRŠKO
Plesni klub Lukec to nedeljo ob 17. uri organizira dobrodelni glasbeno plesni koncert. Nastopili bodo Tanja Žagar, Nuša Derenda, Brigita Šuler, Miran Rudan Ansambla Nemir, Dori, Zapeljivke, Mladen Zaplatič, Marjan Uljan - mali Bu, stand up komik Tin Vodopivec ter plesalci: svetovni prvakinji v streat danceu - Brina Brodnjak in Melani Mekicar (PK Bolero), svetovni prvaki v break danceu V.I.P. Dance Company ter vrhunski step in hip hop plesalci PK Lukec.

Prodaja vstopnic: 
- 10 eur v predprodaji PK Lukec in KD Krško
- 13 eur na prireditvi KD Krško.

Zbrana sredstava bodo namenili sofinanciranju izobraževanja njihovih plesalcev na Plesni akademiji v Ameriki.

Sebastijan Vodlan, predsednik PK Lukec