zajec1 Svet24.si

Smeh za domačine in turiste: pozor, dva zajca ...

štirikolesnik, šolta, gumenjak Svet24.si

VIDEO: S štirikolesnikom skočil na gumenjak

dragic doncic 22 af Necenzurirano

Konec omejitev TV prenosov Dončića in nogometašev

go golob tw Reporter.si

Razkrita enigma tablice »GO GOLOB«: SDS in njeni...

goran dragic Ekipa24.si

Kaj je z Goranom Dragićem? Zakaj je igral le pet ...

miljana-kulić Odkrito.si

Resničnostno zvezdo čaka PEKEL!

doncic Ekipa24.si

Vas zanima, v čem se te dni po Ljubljani prevaža...

Novice

Mai Prevejšek zmagal v Škocjanu

Piše: R. K.

Čas objave:
03.07.2022 10:39

V Škocjanu je bila včeraj tretja etapa mednarodne kolesarske dirke, Kids Tour of Slovenia. Na krožni dirki je bil od kolesark in kolesarjev Adrie Mobil najboljši Mai Prevejšek, ki je slavil med dečki A. Na zmagovalnem odru so končali še Maja Vurušič, ki je bila druga med deklicami C, Stella Lindič med deklicami B in Jakob Omrzel med mlajšimi mladinci pa sta osvojila tretje mesto.

Med deklicami in dečki C sta zmagala Kaja Adam (Perutnina Ptuj) in Petar Pavlovič (Policajac Beograd). Med deklicami in dečki B sta bila najboljša Tara Čulić (Zvezdarica Beograd) in Rok Bajželj (KK Kranj), med deklicami A pa je prvo mesto osvojila Eva Terpin (MBK Črni Vrh). Med mlajšimi mladinkami in mladinci sta na vrhu končala Reka Toth (Madžarska) in Davide Stella (Italija).

V skupnem seštevku so po treh dneh na vrhu Kaja Adam (deklice C), Gal Klun (dečki C), Tara Čulić (deklice B), Rok Bajželj (dečki B), Eva Terpin (deklice A), Vanja Kuntarič Žibert (dečki A), Sara Pestotnik (mlajše mladinke) in Jakob Omrzel (mlajši mladinci).