zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Novice Šentjanž

Mažorete Šentjanž se predstavijo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
29.04.2016 05:52

V Kulturni dvorani Šentjanž ob 19. uri pripravljajo predstavitev mažoret iz Šentjanža, ki so se pred dobrim letom zbrale v novo nastalem društvu.

Mineva že dobro leto, odkar je začelo delovati novo nastalo društvo, z namenom omogočiti dekletom iz Šentjanža in širše okolice, da gradijo na želji po učenju in izpopolnjevanju mažoretnih osnov in veščin ter da se udejstvujejo različnih tekmovanj in nastopov.

Glede na to, da je nastala prva ekipa v razmeroma kratkem času, so se dekleta kmalu pokazala na različnih prireditvah v okviru OŠ Šentjanž, OŠ Tržišče, predstavila na sejmu Megadom Krško, bili gosti Miklavža Siliko Boštanj, Božička v Radečah, zaplesali ob zaključku leta Društva upokojencev Šentjanž ter bili presenečenje na dveh rojstnih dnevih. Prva udeležba na državnem tekmovanju aprila lani je prinesla osem srebrnih in eno zlato priznanje v posamičnem nastopanju, zato je želja društva in deklet pod mentorstvom Sare Sotlar, pokazati svoje znanje tudi v drugih kategorijah na državnih prvenstvih, katerih pa se je težko udeleževati brez sponzorskih sredstev in seveda pomoči staršev deklic.


Kot preteklo leto bodo tudi letos organizirali prireditev, ki bo ob 19. uri, v Kulturni dvorni Šentjanž, na kateri se bodo predstavilo društvo, z gosti.