Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice

Mediabar tudi v Hotelu Dolenj'c

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
06.02.2023 09:44

Hotel Dolenjc se je pridružil prvi in edini verigi gostinskih lokalov, kjer ob nakupu pijače brezplačno prejmete vašo najljubšo revijo ali časopis. Vsak dan med 7. in 12. uro ekskluzivno prejmete brezplačni časopis tudi ob nakupu samopostrežnega zajtrka ali malice. Malice so na voljo že od 6,50 evra, samopostrežni zajtrk pa že od 6,90 evra.

Tedensko ponudbo malic lahko preverite na www.hotel-dolenjc.si ali pa 040 50 10 10.

Mediabar je v slovenskem medijskem svetu svež način distribuci je revij in časopisov – številni gostinski lokali po slovenskih mestih in trgovskih središčih, svojim obiskovalcem ob nakupu njihove najljubše pijače podarijo svež izvod revije ali dnevnega časopisa, ki izhajajo pod okriljem Media24.

Vsak obiskovalec ob nakupu izbrane pijače v gostinskem lokalu, ki je vključen v verigo MEDIA BAR, z računom prejme določeno število točk, ki jih unovči in brezplačno prejme katerega od številnih slovenskih tiskanih medijev.

Zakaj je ta novost naletela na tako dober odziv? Priljubljeni gostinski lokali, ki so vključeni, se nahajajo na odličnih lokacijah, zadovoljne stranke pa se zdaj vračajo še z večjim veseljem, saj poleg najkvalitetnejše gostinske storitve prejmejo še darilo – revijo ali časopis po lastnem izboru!

Izbirate lahko med številnimi tiskanimi mediji, ki izhajajo pod okriljem Media24 – Novice Svet24, EkipaSN, Zvezde, Zarja, Vklop, Avenija, Maja, Bodi zdrava, Ženska, Zeleni raj, Slikovne križanke, Salomonov ugankar, Dolenjski list in drugimi; ki so že leta med najbolj priljubljenimi revijami in časopisi v Sloveniji.