kamera Svet24.si

Žena zasačila profesorja v objemu študentke

tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

BITENC Necenzurirano

Bešič Loredan in Bitenc skupaj proti Breclju

zvezdan martic2 Reporter.si

Bo to novi predsednik uprave RTV Slovenija?

benjamin sesko Ekipa24.si

Mora Keka skrbeti!? Ne le Jan Oblak, poškodovan ...

Kraljica pin-upov iz 50 Odkrito.si

Srhljiva zgodba kraljice pin-upa

roglic Ekipa24.si

Zanimivo razkritje! Zdaj je jasno, kaj je Roglič ...

Novice Novo mesto

Najvišjo prekoračitev hitrosti so izmerili v Bruni vasi

Piše: MO Novo mesto

Čas objave:
30.06.2020 07:10

V akciji Agencije za varnost v cestnem prometu, od 1. do 14. junija, so bile na območju občin Novo mesto, Straža, Trebnje in Mokronog-Trebelno, opravljene štiri meritve hitrosti. Ugotovili so 57 prekoračitev. Najvišja povprečna hitrost prekrškov osebnih vozil je bila ugotovljena v Občini Mokronog-Trebelno, v naselju Bruna vas, in sicer je znašala 72 km/h.

Skupaj z Medobčinskim redarstvom Skupne občinske uprave občin Dolenjske pozivajo vse voznike k upoštevanju cestno prometnih pravil in s tem k večji varnosti v cestnem prometu.

V ponedeljek, 29. junija pa se je začela že nacionalna preventivna akcija za večjo varnost motoristov, ki bo potekala vse do nedelje, 12. julija. Slovenska policija bo v času akcije izvajala poostren nadzor na relacijah, ki so pri motoristih že tradicionalno bolj priljubljene, a predstavljajo nevarnost. Z Javno agencijo Republike Slovenije za varnost prometa tako tudi motoriste in mopediste pozivajo k odgovorni in preudarni vožnji, ter samozaščitnemu vedenju v prometu.