uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

chrissy teigen1 Svet24.si

VIDEO: Z zmanjšanimi je valjala

roman-jakič, zoran-janković Reporter.si

Če je preiskavo pri Počivalšku vodila »globoka...

morje, hladna voda Svet24.si

Vrhove Kamniško Savinjskih Alp pobelilo, to pa se...

20190830-00956582 Necenzurirano

Kaj zahtevajo Madžari, da vzamejo Planet TV

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

To je babica Nike Zorjan

Novice Novo mesto

Najvišjo prekoračitev hitrosti so izmerili v Bruni vasi

Piše: MO Novo mesto

Čas objave:
30.06.2020 07:10

V akciji Agencije za varnost v cestnem prometu, od 1. do 14. junija, so bile na območju občin Novo mesto, Straža, Trebnje in Mokronog-Trebelno, opravljene štiri meritve hitrosti. Ugotovili so 57 prekoračitev. Najvišja povprečna hitrost prekrškov osebnih vozil je bila ugotovljena v Občini Mokronog-Trebelno, v naselju Bruna vas, in sicer je znašala 72 km/h.

Skupaj z Medobčinskim redarstvom Skupne občinske uprave občin Dolenjske pozivajo vse voznike k upoštevanju cestno prometnih pravil in s tem k večji varnosti v cestnem prometu.

V ponedeljek, 29. junija pa se je začela že nacionalna preventivna akcija za večjo varnost motoristov, ki bo potekala vse do nedelje, 12. julija. Slovenska policija bo v času akcije izvajala poostren nadzor na relacijah, ki so pri motoristih že tradicionalno bolj priljubljene, a predstavljajo nevarnost. Z Javno agencijo Republike Slovenije za varnost prometa tako tudi motoriste in mopediste pozivajo k odgovorni in preudarni vožnji, ter samozaščitnemu vedenju v prometu.