cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Novice Brežice

Mini kartice za brežiške turiste

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.03.2016 15:44

Na Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice so prenovili leta 2011 vzpostavljen sistem »Mini kartic«.

Projekt je bil dobro sprejet pri ponudnikih in predvsem pri turistih, vendar je v tem času prišlo do pomanjkanja kartic - vizitk in sprememb v ponudbi, zato so se odločili za prenovo sistema. V prenovi so želeli povezati vse, ki razvijajo turistične produkte, so povezani s turizmom oz. imajo ponudbo, ki je zanimiva in privlačna za turiste.
Projekt »Mini kartice« na nek način povezuje vse vključene ponudnike, saj imajo ponudniki postavljeno stojalo tudi v svojem poslovnem prostoru in pripomorejo k promociji ostalih ponudnikov. Obiskovalci tako vidijo okoliško ponudbo, lahko pa tudi vzamejo kartico s kontaktnimi podatki, fotografijami in kratkim opisom.

Veseli so, da so uspeli v celoti zapolniti stojalo ter naj umestili tudi nekaj ponudnikov izven občinskih meja – skupno torej 56 različnih kartic. Do pričetka turistične sezone želijo zagotoviti tudi nekaj dodatnih pretočnih lokacij za postavitev stojal. V tem času ravno poteka distribucija stojal, kartic in obiskovanje ponudnikov, ki se že veselijo prihajajoče turistične sezone. Verjamejo, da bodo tudi omenjene kartice pripomogle k še boljšemu povezovanju ponudnikov in promociji domačega turizma.