radio1 Svet24.si

Janša s Kurzem na Triglav, Avdić s Pitschko na ...

operacija, kirurginja Svet24.si

Kirurginja zarezala v napačno nogo! Kazen 2700 ...

Ursula von der Leyen Svet24.si

Predsednica Evropske komisije o obveznem cepljenju...

jezus janez jansa pf ukom Reporter.si

Ali se bodo danes poslanci NSI odločili za Jezusa...

20210604-01063296 Necenzurirano

Vizjak bi imel za šefa Triglavskega narodnega ...

kmetija Njena.si

Neprijeten pogovor med Polono in Francem, ki ga ...

grilc 11 Ekipa24.si

GROZLJIVO! Znane PODROBNOSTI o smrti slovenskega ...

Novice Novo mesto

Na Glavni trg se jutri vrača novomeška tržnica

Piše: MO NM

Čas objave:
05.03.2021 15:00

Na novomeškem Glavnem trgu bo v ponovno zaživela Novomeška tržnica, na kateri bodo vsako soboto med 9. in 13. uro lokalni pridelovalci ponujali raznovrstne domače pridelke in proizvode. Odprtje tržnice bo jutri.

Zavod Situla in Mestna občina Novo mesto vabita vse obiskovalce, da obiščete novomeško tržnico, ki ji bodo, glede na razmere in okoliščine z veseljem dodali tudi kulturne vsebine.

Prav tako vabijo vse tiste, ki bi se radi predstavili z lastno ponudbo in na Glavnem trgu prispevali pri ustvarjanju kakovostnega družabnega in poslovnega prostora. Stojnice bodo razporejene pred mestno hišo – v najbolj obiskanem delu starega mestnega jedra. Svoje pridelke bodo ponujali le lokalni pridelovalci, obstoječim ponudnikom z lanskoletne tržnice pa se lahko priključite vsi, ki ponujate ekološke proizvode in proizvode integrirane pridelave.Poleg ustaljene dejavnosti bodo obiskovalci imeli priložnost preizkusiti tudi gostinsko ponudbo. V primeru deževnega vremena bo tržnica odpovedana.

Sodelovanje na tržnici je v mesecu marcu brezplačno za vse ponudnike, nato pa bo cena za rokodelce 20 eur, oz. možen popust za večkratno udeležbo. Organizatorji vam bodo uredili dostop do prireditvenega prostora, zagotovili stojnico, ki jo bodo po potrebi oskrbeli z elektriko in vam uredili parkirišče dostavnih vozil.