Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice

FOTO: Na Turističnem sejmu Natour Alpe Adria tudi občina Šentjernej

Piše: A.P.

Čas objave:
01.02.2018 12:43

Prenovljeni turistični sejem Natour Alpe Adria, ki je svoja vrata na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odprl 31. 1. in bo trajal do 3. 2. 2018, je več kot odlična priložnost za nove pohode in zmage. Že včeraj prvega dne sejma so razstavljavci naredili zelo dobro predstavitev, ves čas se je nekaj dogajalo na stojnicah, ki so s promocijskimi materiali in tudi kulinaričnimi priboljški ter odličnimi vini razvajali številne obiskovalce.

"Na prvem dnevu turističnega sejma Natour Alpe-Adrija je sodelovala tudi naša občina, saj se imamo s čim pohvaliti in pokazati tudi kaj zanimivega," so sporočili z Občine Šentjernej. Dogodkov je kar nekaj, ki jih je vredno obiskati. Tako so se obiskovalci šentjernejske stojnice seznanili s številnimi prireditvami od Štefanovega, Jernejevega, prvomajskega srečanja na Javorovici ter prihajajočega,raznolikega in vsebinsko bogatega tridnevnega dogajanja ob 46. Tednu cvička, ki se bo letos v maju odvijal v njihovi občini. Obiščete jih lahko na stojnici tudi jutri in v soboto, ko se bo po sejmu bahavo šopiril tudi Šentjernejski petelin. 

Sejemska tradicija je še vedno v modi. Na sejmu se ne predstavljajo samo velika podjetja, državne in lokalne organizacije, ampak tudi društva, nevladne organizacije in posamezniki, ki imajo veliko inovativnih zamisli, veliko osebne volje in angažmaja, ki obiskovalca napolnijo s prijetno energijo.