Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice Krško

Najboljši plesalci na pripravah v Kranjski Gori

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.10.2012 12:42

Udeleženci letošnjega svetovnega prvenstva v Nemčiji, iz plesne šole Lukec Krško, so se včeraj popoldne, odpravili v Kranjsko Goro, na pet dnevne priprave.

Tudi letos bodo priprave pred decembrom namenjene vse splošni pripravljenosti posameznikov. Poleg tehnično-koreografskega dela, za katerega bo poskrbel Sebastijan Vodlan, bodo letos še več delali na psihološki pripravi – vizualizaciji oz. mentalnemu treningu in sprostitvenim tehnikam pod vodstvom Dušana Vodlana.

Priprav se bodo udeležili klubski vrhunski športni plesalci Sebastijan Vodlan kot trener, koreograf in tekmovalec; Luka Vodlan kot kondicijski trener in tekmovalci Teja Volčanjk, Brina Lukež, Sara Jurkas Omerzo, Lena Škoda in Amadej Jankovič. Priprav pa se na žalost, ne bo udeležil zaradi zdravstvenih razlogov Matic Drakulič.

Zaradi omenjenih priprav bodo tekmovalci posledično, za nastop v samem svetovnem merilu, ki jih čaka čez mesec dni, tako bolje pripravljeni, nastop bodo lahko optimistično dočakali, z njim pa si bodo prav gotovo pridobili izkušnje, ter uresničitev in izpolnitev ciljev in pričakovanj.

Vodja priprav Dušan Vodlan je povedal:

“Povem lahko predvsem to, da smo vsi veseli novega koncepta priprav in vsestranskosti le the. Novosti je veliko, delalo se bo veliko, osredotočeni bomo izključno na ples in svetovno prvenstvo tako fizično kot mentalno. Vse bomo naredili, da bomo morebitne zunanje dejavnike kolikor se da izključili ter s tem dosegli maksimalni izkoristek vsakega posameznika kot tudi celotne skupine udeležencev. Kaj več o novi izkušnji pa bomo lahko povedali po pripravah, ko bomo lahko analizirali tudi dosežke.”