Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Novo mesto

Novi prostori Nove KBM v Novem mestu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.05.2013 15:43

Na Rozmanovi ulici v Novem mestu so odprli nove prostore novomeške poslovalnice banke NKBM. Direktor podružnice NKBM za Dolenjsko in Posavje Andrej Kirm je povedal, da gre za pomembno pridobitev.

Nova KBM je danes uradno odprla nove prostore na Rozmanovi ulici 24, kamor je s prejšnje lokacije po desetih letih preselila svojo poslovalnico, poslovanje z gospodarskimi družbami in sedež Podružnice Posavje – Dolenjska.

Na današnji uradni otvoritvi je Alojzij Muhič, je župan Mestne občine Novo mesto, med drugim povedal, da so bančni prostori pozitivna pridobitev za mesto, saj s tem ta del mesta postaja še bolj urejen in s celovitejšo ponudbo za meščane in podjetja.

Ob tej priložnosti je banka predala Knjižnici Mirana Jarca Novo mesto donacijo v višini 3000 evrov, ki jo bodo namenili za sodobno opremo multimedijske sobe. Poslovalnica bo za prebivalce in zasebnike odprta od ponedeljka do petka med 8.30 in 16.00, za gospodarske družbe pa do 15.30. V naslednjih tednih si bodo obiskovalci banke lahko ogledali tudi razstavo mestne knjižnice Hranilništvo v Novem mestu in na Dolenjskem.

Predsednik uprave Nove KBM Aleš Hauc ob otvoritvi pojasnjuje: »V banki na številne načine krepimo odnose z našimi strankami in prispevamo k temu, da lažje uresničujejo svoje osebne in poslovne cilje. Premišljeno posodabljamo tako našo ponudbo kot tudi prostore za opravljanje finančnih storitev ter predvsem s strokovnim delom in svetovanjem upravičujemo zaupanje naših strank. Na področju gospodarskih družb nadgrajujemo tudi sistem skrbništva, ki bo strankam zagotavljal še bolj intenzivno spremljanje njihovega poslovanja.«

Nova KBM je v Novem mestu prisotna že od leta 2003 in je doslej imela prostore v stavbi Pošte Slovenije. Novi bančni prostori so urejeni tako, da strankam omogočajo še večjo zasebnost in udobje pri opravljanju bančnih poslov. Na enem mestu lahko stranke opravijo vse, od najosnovnejših do najzahtevnejših poslov. Ob tem pa so strankam na voljo tudi spletna in mobilna banka, preko katere lahko veliko storitev opravijo kjerkoli in kadarkoli.

Podružnica Dolenjska – Posavje ob Novem mestu zajema še bančno poslovanje v Brežicah in Krškem, kjer Nova KBM prav tako ponuja celovito ponudbo za prebivalstvo, zasebnike in gospodarske družbe. Andrej Kirm, direktor podružnice, ob otvoritvi prostorov v Novem mestu dodaja: » Temeljna vodila našega odnosa do komitentov, ki jih izpolnjujemo tudi v tej regiji, so prijaznost, profesionalnost ter hitro in učinkovito opravljena storitev. Posebej smo pozorni tudi na to, da strankam s strokovnim svetovanjem predlagamo najboljše rešitve za reševanje njihove specifične finančne situacije.«


Nova KBM je otvoritev poslovalnice skladno s svojo družbeno odgovorno usmeritvijo pospremila tudi s predajo donacije. Znesek v višini 3000 evrov je v imenu Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto prevzela direktorica mag. Claudia Jerina Mestnik, namenili pa ga bodo za sodobno opremo multimedijske sobe.


Andrej Kirm o novih prostorih


Claudia Jerina Mestnik o donaciji