kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Novo mesto/Metlika/Krško

Od danes zaprte knjižnice

Piše: Knjižnice

Čas objave:
12.03.2020 17:21

Novomeška knjižnica obvešča, da zaradi porasta obolelih s koronavirusom v zadnjih dneh od vključno petka, 13. marca 2020, do preklica zapira svoja vrata. Zaprte bodo tudi krajevne enote knjižnice, prav tako ne bo vozil bibliobus.

Izposoja gradiva v tem času ne bo možna, rezervirano gradivo pa vas bo počakalo v knjižnici in ga boste lahko prevzeli takoj, ko bo knjižnica spet odprta. Zamudnina za že izposojeno gradivo v tem času ne bo tekla, tako da zaradi zaprtja knjižnice bralci ne bodo imeli dodatnih stroškov.

Vabijo vas, da knjiga tudi v teh dneh ostane vaša zvesta spremljevalka. Obiščite spletni portal Biblos in si izposodite e-knjige, na voljo pa vam je tudi e-knjižnica s spletnimi časopisi in bazami podatkov s številnimi vsebinami.

Za informacije in pomoč so vam na voljo na e-naslovu knjiznicanm@kmj.si ali tel. št. 07 / 393 46 00 vsak delovnik med 7. in 15. uro.

Vse aktualne informacije lahko spremljate tudi na spletni in FB strani novomeške knjižnice.

Od petka, 13. marca 2020, do preklica, bo zaradi trenutnih izrednih razmer v državi  ZAPRTA tudi Ljudska knjižnica Metlika.  Za dneve zaprtosti se zamudnina ne bo obračunavala.

V skladu z navodili Ministrstva za kulturo so zaradi virusa COVID-19 od 13. 3. 2020 zaprli tudi vse enote Valvasorjeve knjižnice Krško.