900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice Novo mesto

Novomeški policisti s prireditvijo za večjo varnost

Piše: Radio Krka

Čas objave:
05.04.2013 13:49

Prireditev za večjo varnost v prometu "Naj se ne zgodi" bo potekala jutri med 9. in 13. uro na Novem trgu v Novem mestu.

Novomeški policisti se bodo tudi letos predstavili na prireditvi za večjo varnost v prometu »NAJ SE NE ZGODI«, ki jo prireja Društvo za večjo varnost v prometu v sodelovanju s Policijsko upravo Novo mesto, Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Novo mesto, Zdravstvenim domom Novo mesto, Gasilsko reševalnim centrom Novo mesto in ostalimi prometno-varnostnimi akterji.

Prireditev je namenjena vsem skupinam udeležencev v cestnem prometu, predvsem pa mladim prometnim udeležencem in voznikom enoslednih motornih vozil, ki jih želimo pred motoristično sezono opozoriti na vsakodnevne pasti v prometu.


Novomeški policisti bodo obiskovalcem predstavili opremo in jim svetovali, kako ustrezno poskrbeti za svojo varnost. Sodelovali bodo tudi pri prikazu obravnave prometne nesreče, v kateri sta udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa. V okviru prireditve bo v Kulturnem centru Janeza Trdine med 10.30 in 11.45 uro potekala okrogla miza, na kateri bo sodeloval tudi Ivan Kapun, vodja Sektorja prometne policije na Generalni policijski upravi.