Janez Janša Svet24.si

Janša obkrožen z jastrebi in teoretiki zarote

prostitucija Svet24.si

S prodajanjem spolnih storitev je zaslužila hišo

bostjan lindav sta2 Necenzurirano

Je policija "Janševa" ali ne? #analiza

Boštjan Bandelj Reporter.si

Bivši študent Roberta Goloba je eden ...

neymar Ekipa24.si

Brazilci v solzah zapuščajo Katar: Hrvati po ...

Nebo_Xmas_Rebeka-18_foto_Marko_Delbello_Ocepek Odkrito.si

Rebeka Dremelj: »Če le lahko, vedno pomagam, to ...

lanisek (2) Ekipa24.si

Norooooooo!!! Kakšen skok in kakšna zmaga za ...

Novice Novo mesto

Novomeški policisti s prireditvijo za večjo varnost

Piše: Radio Krka

Čas objave:
05.04.2013 13:49

Prireditev za večjo varnost v prometu "Naj se ne zgodi" bo potekala jutri med 9. in 13. uro na Novem trgu v Novem mestu.

Novomeški policisti se bodo tudi letos predstavili na prireditvi za večjo varnost v prometu »NAJ SE NE ZGODI«, ki jo prireja Društvo za večjo varnost v prometu v sodelovanju s Policijsko upravo Novo mesto, Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Novo mesto, Zdravstvenim domom Novo mesto, Gasilsko reševalnim centrom Novo mesto in ostalimi prometno-varnostnimi akterji.

Prireditev je namenjena vsem skupinam udeležencev v cestnem prometu, predvsem pa mladim prometnim udeležencem in voznikom enoslednih motornih vozil, ki jih želimo pred motoristično sezono opozoriti na vsakodnevne pasti v prometu.


Novomeški policisti bodo obiskovalcem predstavili opremo in jim svetovali, kako ustrezno poskrbeti za svojo varnost. Sodelovali bodo tudi pri prikazu obravnave prometne nesreče, v kateri sta udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa. V okviru prireditve bo v Kulturnem centru Janeza Trdine med 10.30 in 11.45 uro potekala okrogla miza, na kateri bo sodeloval tudi Ivan Kapun, vodja Sektorja prometne policije na Generalni policijski upravi.