sophie, vibrator Svet24.si

Mladi mamici se je vibrator zataknil v zadnjici

matej periš Svet24.si

Analiza DNK potrdila očetove besede: "Matej je ...

zelenski jansa tw Necenzurirano

Janševo orožarsko darilo Ukrajini

tonin jansa bobo2 Reporter.si

Tonin je že pred tednom dni vedel, kakšno past ...

slovenija Ekipa24.si

Posnetek iz slačilnice v javnosti! Slovenke ...

Anela Šabanagić Odkrito.si

Srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala, kako ...

doncic pivo Ekipa24.si

Dončić pil pivo na dan tekme z Warriorsi? ...

Novice Novo mesto

Tudi ta vikend popolna zapora ceste v Šmihelu

Piše: R.K.

Čas objave:
10.11.2021 11:51

Na državni cesti v Šmihelu se na odseku od križišča s Smrečnikovo ulico do šmihelskega pokopališča nadaljujejo obnovitvena dela.

Zaradi naknadno ugotovljenih dejstev trenutno poteka poglabljanje kanalizacije, kar zahteva prekope čez cesto in s tem več popolnih zapor ceste, ki potekajo ob vikendih, o čemer je Mestna občina Novo mesto že obveščala. Tudi prihajajoči konec tedna, v soboto, 13. novembra, in nedeljo, 14. novembra 2021, bo dela na tem območju spremljala popolna zapora, obvoz pa je urejen na relaciji Šmihel–Kandija–Žabja vas–Poganci–Ruperč vrh–Šmihel in obratno. Zaradi zagotavljanja pretočnosti prometa dela med tednom potekajo ob delni zapori izmenično enosmerno.

Državno cesto v Šmihelu je bila med prvim in drugim delom naložbe celovito prenovljena od Košenic do križišča s Smrečnikovo ulico, trenutno pa poteka prenova zadnjega cestnega odseka od omenjenega križišča do šmihelskega pokopališča. Z rekonstrukcija cestišča in ureditvijo pločnika se bodo izboljšale prometne razmere in prometna varnost pešcev in kolesarjev v Šmihelu.