kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Črnomelj

FOTO: Občini Črnomelj in Semič zbirata vloge oškodovancev

Piše: Občina Črnomelj

Čas objave:
14.06.2018 08:39

Občina Črnomelj in Občina Semič obveščata, da sta začeli zbirati vloge oškodovancev, ki so utrpeli škodo zaradi močnega neurja s poplavami in točo 8. junija letos na delno poškodovanih objektih-stavbah.

IMG_20180608_162706.jpg

Občina Črnomelj obvešča, da je začela zbirati vloge oškodovancev, ki so utrpeli škodo zaradi močnega neurja s poplavami in točo 8. junija letos na delno poškodovanih objektih-stavbah. Vloge zbirajo do vključno torka, 26. junija, do 12. ure.

Obrazec vloge za prijavo škode oškodovanci dobijo v mali sejni sobi občine Črnomelj, Trg svobode 3, 8340 Črnomelj ali pa na uradni spletni strani Občine Črnomelj http://www.crnomelj.si/ 

Vloge oškodovanci lahko tudi izpolnijo in oddajo v mali sejni sobi Občine Črnomelj (s seboj morajo prinesti vse potrebne podatke navedene v navodilih za izpolnjevanje obrazca št. 4) najpozneje do petka, 22.6.2018 vsak delovni dan in sicer v času:
ponedeljek, torek in četrtek od 7:30 do 17:00 ure,
sreda od 7:30 do 18.00 ure,
petek od 7:30 do 15:00 ure.

Oškodovanci lahko vloge pošljejo tudi po pošti na naslov Občina Črnomelj, Trg svobode 3, 8340 Črnomelj. Upoštevale se bodo vloge prispele v vložišče Občine Črnomelj do vključno torka,  26. junija, do 12. ure.

Ob izpolnjevanju vloge morajo oškodovanci vnesti vse podatke na prijavnem obrazcu – kot je navedeno v podrobnejših navodilih za izpolnjevanje obrazca. Na črnomaljski občini pozivajo še, da naj oškodovanci izpolnjeni vlogi priložijo tudi fotografije nastale škode, če jih imajo.

Dostop do vlog na spletu: http://www.crnomelj.si/item/5664-obvestilo-ponudnikom-in-potrebnim-pomoci-po-petkovem-neurju

toča.jpg

Občina Semič je včeraj od Uprave RS za zaščito in reševanje prejela sklep o ocenjevanju škode na stvareh zaradi posledic močnega neurja s poplavami in točo 8. junija letos.
Na osnovi tega sklepa obveščajo, da je Občina Semič z današnjim dnem začela zbirati vloge oškodovancev, ki so utrpeli škodo zaradi močnega neurja s poplavami in točo 8. junija letos, na delno poškodovanih objektih-stavbah – obrazec št. 4.

Obrazci so objavljeni na spletni strani občine http://www.semic.si/Admin/load.asp?sif_file=novice_z_galerijo&sif_novice=316