transformator4 Svet24.si

FOTO: V Zidanem Mostu začeli dvigati ...

domen prešeren mediaspeed Svet24.si

Drugi tir gradi tudi dobavitelj spornih mask v ...

drugi-tir, stanko-polanič, tine-vadnal, jurij-krč, janez-škrabec Necenzurirano

Nasledniki Ivana Zidarja tečejo nov krog #kolumna

Urška Klakočar Zupančič Reporter.si

Afera falcon: poglejte, kako luksuznemu hotelu na ...

mikaela shiffrin lv Ekipa24.si

Srce parajoče! Mikaela Shiffrin objavila ...

Nekateri poznavalci se bojijo, da je vse skupaj bila le farsa in da Meghan vodijo politični apetiti Odkrito.si

Uničila kraljevo družino in zapustila Harryja?

luka doncic pm Ekipa24.si

Kakšno je zdravstveno stanje Luke Dončića? ...

Novice

Od danes zapora Andrijaničeve ceste

Piše: R.K.

Čas objave:
05.03.2022 09:07

Na Andrijaničevi cesti bo na odseku med križiščem pri Ločenskem mostu in krožiščem »Tabletka« od ponedeljka, 7. marca, vzpostavljena popolna zapora vozišča v smeri krožišča »Tabletka«. Zapora bo postavljena v sklopu gradbenih del preureditve križišča pri parkiriščih investitorja tovarne zdravil Krka, d. d., potekala pa bo predvidoma do konca aprila. Obvoz bo urejen po Šmarješki cesti.

Popolna zapora bo veljala za promet po Andrijaničevi cesti iz smeri Ločne proti Bršljinu in avtocestnemu priključku Novo mesto-vzhod, postavljena pa bo na odseku od križišča Andrijaničeve ceste s Šmarješko cesto do krožišča »Tabletka«. Promet iz smeri Bršljina in avtocestnega priključka Novo mesto-vzhod proti Ločni bo potekal kot običajno.
Po zaključenih delih bo na Andrijaničevi cesti pri parkiriščih tovarne zdravil Krka nastalo semaforizirano križišče, sistem delovanja semaforjev pa bo medsebojno usklajen s semaforji križišča pri Ločenskem mostu. Na Andrijaničevi cesti bo v smeri Ločne urejen dodatni pas za zavijanje v desno na novo parkirišče tovarne zdravil, priključka obeh parkirišč na Andrijaničevo cesto pa bosta razširjena in bosta imela posamična pasova za vključevanje v promet v smeri krožišča »Tabletka«.