edo muric Svet24.si

Edo Murić : septembra bom drugič očka!

potres2 (1) Svet24.si

Zaradi potresov je v nevarnosti 400.000 ...

marjan dukaucic bobo Necenzurirano

Zadnje dejanje ministra Dikaučiča: več denarja ...

drago janca f andraz gombac Reporter.si

Veliki pisatelj Drago Jančar: Slovensko toksično...

doncic jenner Ekipa24.si

Dončić in ameriška zvezdnica! Saj ne boste ...

Mitja Ferenc in Rosvita Pesek, Filip Pesek, Njena.si

VIDEO: Snaha Rosvite Pesek pokazala novo hišo

doncic 22 pm Ekipa24.si

Kaaaaj?! Slovenski medij šokantno nad Lukovo ...

Novice Novo mesto

Odpira se Rozmanova, zapira del Seidlove ceste

Piše: R.K.

Čas objave:
06.12.2021 05:30

Danes se po zaključenih delih na cestišču za promet odpira Rozmanova ulica, dela v mestnem jedru pa se bodo nadaljevala na Prešernovem trgu in ob vozišču na Rozmanovi ulici.

V križišču Prešernovega trga s Kastelčevo ulico bo cesta izmenično na desni in levi strani zožena, promet pa bo potekal kot običajno, torej enosmerno po Rozmanovi ulici v smeri Florjanovega trga in enosmerno po Kastelčevi ulici v smeri Glavnega trga. Zaključek del je ob ugodnih vremenskih razmerah predviden konec januarja prihodnje leto, s tem bo sklenjena tudi prenova ožjega mestnega jedra. Zaključno asfaltiranje cestišča, zalivanje rež med granitnimi kockami ter sušenje materiala bodo na Rozmanovi ulici potekali do nedelje, 5. decembra 2021, večji delež gradbenih del, vključno s tlorisno prezentacijo srednjeveških mestnih vrat, pa se je zaključil v preteklih dneh.

Delna zapora daljšega odseka Seidlove ceste
Danes med 8. in 14. uro bo na Seidlovi cesti od križišča s Cankarjevo ulico do začetka stanovanjskega naselja Plava laguna vzpostavljena delna zapora. Promet bo urejen izmenično enosmerno z ročnim usmerjanjem. Delna zapora bo postavljena zaradi izvedbe vrtin na območju Seidlove ceste.