Urška Klakočar Zupančič Svet24.si

FOTO: V tej obleki je Urška Klakočar Zupančič ...

volodimir zelenski Svet24.si

Zelenski vrača udarec Kissingerju

nkbm_bobo Necenzurirano

Povezave z Rusi ogrožajo madžarski prevzem Nove ...

tonin tank blato Reporter.si

Tonin zmanjšuje slovenske kontingente v mirovnih ...

bojkic 1 Ekipa24.si

Grozljivo! Član slovenskega prvoligaša brutalno ...

janja-zupan Odkrito.si

Se še spomnite nekdanje misice Janje Zupan? ...

simon rožman Ekipa24.si

Senzacija! Simon Rožman zapušča Celje, ...

Novice Metlika/Črnomelj/Novo mesto/Ljubljana

Odpovedi dogodkov zaradi koronavirusa

Piše: Ljudska knjižnica Metlika/JSKD OI Črnomelj/Škofija Novo mesto/STA

Čas objave:
07.03.2020 14:23

V Sloveniji se vrstijo odpovedi dogodkov, zaradi koronavirusa. Zaradi virusa je danes prva večja odpoved dogodka v Ljubljani. Kot poroča STA, bo današnji koncert svetovno znanega italijanskega tenorista Andrea Bocellija, v Stožicah, prestavljen. Ljudska knjižnica Metlika zaradi pojava koronavirusa do preklica odpoveduje vse dogodke v Kulturnem domu Metlika. Koncert Ženskega pevskega zbora Kombinat je prestavljen – o novem terminu dogodka vas bodo pravočasno obvestili. Zahvaljujejo se za razumevanje.

JSKD OI Črnomelj sporoča, da je koncert Big Banda Črnomelj, napovedan za danes zvečer, ob 20. uri, v KD Črnomelj, zaradi objektivnih razlogov odpovedan.
Vsi, ki ste kupili vstopnice v predprodaji, lahko denar prevzamete danes med 19.30 in 20.00 v Kulturnem domu Črnomelj, ali v prihodnjem tednu na lokaciji, kjer ste vstopnice kupili. S seboj prinesite potrdilo o nakupu oz. vstopnico.  O nadomestnem terminu za koncert vas bodo obvestili. Zahvaljujejo se za razumevanje.

Škofijsko srečanje otroških in mladinskih zborov, ki je bilo načrtovano za prihodnjo soboto, 14. marca, v Šentjerneju, je odpovedano.


Na današnji seji Škofijskega pastoralnega sveta, je bila sprejeta soglasna odločitev, da se srečanje iz preventivnih razlogov prestavi na kasnejši datum. Razlog za prestavitev je širjenje koronavirusa in želja, da se mladih pevcev ne izpostavlja tveganju okužbe. V ugodnih razmerah bo za srečanje določen drug termin, predvidoma v poletnih ali jesenskih mesecih tekočega leta.
O novem datumu vas bodo vsekakor pravočasno obvestili.