Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Metlika/Črnomelj/Novo mesto/Ljubljana

Odpovedi dogodkov zaradi koronavirusa

Piše: Ljudska knjižnica Metlika/JSKD OI Črnomelj/Škofija Novo mesto/STA

Čas objave:
07.03.2020 14:23

V Sloveniji se vrstijo odpovedi dogodkov, zaradi koronavirusa. Zaradi virusa je danes prva večja odpoved dogodka v Ljubljani. Kot poroča STA, bo današnji koncert svetovno znanega italijanskega tenorista Andrea Bocellija, v Stožicah, prestavljen. Ljudska knjižnica Metlika zaradi pojava koronavirusa do preklica odpoveduje vse dogodke v Kulturnem domu Metlika. Koncert Ženskega pevskega zbora Kombinat je prestavljen – o novem terminu dogodka vas bodo pravočasno obvestili. Zahvaljujejo se za razumevanje.

JSKD OI Črnomelj sporoča, da je koncert Big Banda Črnomelj, napovedan za danes zvečer, ob 20. uri, v KD Črnomelj, zaradi objektivnih razlogov odpovedan.
Vsi, ki ste kupili vstopnice v predprodaji, lahko denar prevzamete danes med 19.30 in 20.00 v Kulturnem domu Črnomelj, ali v prihodnjem tednu na lokaciji, kjer ste vstopnice kupili. S seboj prinesite potrdilo o nakupu oz. vstopnico.  O nadomestnem terminu za koncert vas bodo obvestili. Zahvaljujejo se za razumevanje.

Škofijsko srečanje otroških in mladinskih zborov, ki je bilo načrtovano za prihodnjo soboto, 14. marca, v Šentjerneju, je odpovedano.


Na današnji seji Škofijskega pastoralnega sveta, je bila sprejeta soglasna odločitev, da se srečanje iz preventivnih razlogov prestavi na kasnejši datum. Razlog za prestavitev je širjenje koronavirusa in želja, da se mladih pevcev ne izpostavlja tveganju okužbe. V ugodnih razmerah bo za srečanje določen drug termin, predvidoma v poletnih ali jesenskih mesecih tekočega leta.
O novem datumu vas bodo vsekakor pravočasno obvestili.