Aria SF Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zagorela superjahta italijanskega ...

pes mačka Svet24.si

Več kot dva milijona ljudi si je ogledalo ta ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

bojan pozar kombi-pl Reporter.si

Pokvarjenost brez primere: maščevalni Bojan ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

britney-spears Odkrito.si

Britney Spears – sinova objavila nazorne video ...

slovenija kosarka reprezentanca Ekipa24.si

Nepričakovano! Košarkarska reprezentanca ostala ...

Novice Novo mesto

Podaljšan rok: do 27. oktobra možnost prijave škode po pozebi

Piše: MO NM

Čas objave:
20.10.2021 18:58

Na podlagi sklepa Uprave RS za zaščito in reševanje na Mestni občini Novo mesto zbirajo vloge oškodovancev, ki so utrpeli škodo zaradi pozebe v tekoči kmetijski proizvodnji med 5. in 9. aprilom. Oddate jih lahko do srede, 27. oktobra.

Potencialni oškodovanci z območja Mestne občine Novo mesto boste vloge za prijavo škode prejeli na dom in jih, v kolikor boste to želeli, izpolnjene predali občini, kjer jih bomo nato v reševanje predala Agenciji RS za kmetijske trge in razvoj podeželja. Slednji bodo o vlogah presojali, oškodovance pa o statusu vlog obvestili do konca aprila 2022.

Potencialni oškodovanci v obrazce, ki jih boste prejeli na dom, vpišete podatke o odstotku poškodovanosti posamezne kulture in priložite dokazila (slike, cenilni listi zavarovalnic ipd.). V primeru sklenjenega zavarovanja kmetijske proizvodnje lahko priložite kopijo zavarovalne police in če z njim že razpolagate, tudi dokazilo o izplačilu zavarovalnine.

Oškodovanci z območja Mestne občine Novo mesto izpolnjene in podpisane obrazce (skupaj z dokazili) pošljete po pošti ali prinesete osebno na naslov Mestna občina Novo mesto, Seidlova cesta 1, 8000 Novo mesto, do vključno 27. oktobra.