Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice Brežice

Podjetniško-obrtni in kmetijski sejem v Brežicah

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.10.2012 08:50

V Brežicah se začenja podjetniško-obrtni in kmetijski sejem. Predstavilo se bo več kot 110 razstavljavcev, odprtja pa se bo udeležil minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič.

Na območju športne dvorane Brežice bodo danes ob 11. uri odprli tridnevni podjetniško-obrtni in kmetijski sejem, namenjen obrtnikom, podjetnikom, društvom ter drugim, ki želijo predstaviti storitve, ponudbo in lastne dosežke. Predstavilo se bo več kot 110 razstavljavcev, odprtja pa se bo udeležil minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič.

Kot je povedal vodja projekta iz brežiškega Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Karel Vertovšek, so sejemsko prizorišče v in pred dvorano uredili kot razstavne ulice z avenijami, ki so jih poimenovali Vino in kulinarika, Moj dom, Poslovne storitve, Turizem in mi, Nekaj lepega zame ter Gospodar na kmetiji.

Poleg sejemskega in zabavnega dela so pripravili še brezplačni izobraževalni program, v okviru katerega bodo ponudili teme s področij ekološke kmetijske pridelave, zaposlovanja, raziskovanja in financiranja.