požar, poskus-uboja, ljutomer Svet24.si

FOTO: Požig in poskus uboja v Ljutomeru

Milan Kučan Svet24.si

Kučan razočaran nad Pahorjem

jozef horvat bobo Reporter.si

Novi šok v NSI: Jožef Horvat ni več v igri za ...

soča, 13-letnik, utopitev, kajakaški klub Svet24.si

Utopitev v Soči: deček se je zataknil za večji ...

balskanski bojevnik, dragan tošić Necenzurirano

Lovke afere komunalno blato vodijo do Balkanskega ...

vesoljec Odkrito.si

Znanstveniki določili 29 planetov, s katerih nas ...

polona k Njena.si

Polona iz Sanjskega moškega: Stojim na realnih ...

Novice Brežice

Podjetniško-obrtni in kmetijski sejem v Brežicah

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.10.2012 08:50

V Brežicah se začenja podjetniško-obrtni in kmetijski sejem. Predstavilo se bo več kot 110 razstavljavcev, odprtja pa se bo udeležil minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič.

Na območju športne dvorane Brežice bodo danes ob 11. uri odprli tridnevni podjetniško-obrtni in kmetijski sejem, namenjen obrtnikom, podjetnikom, društvom ter drugim, ki želijo predstaviti storitve, ponudbo in lastne dosežke. Predstavilo se bo več kot 110 razstavljavcev, odprtja pa se bo udeležil minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič.

Kot je povedal vodja projekta iz brežiškega Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Karel Vertovšek, so sejemsko prizorišče v in pred dvorano uredili kot razstavne ulice z avenijami, ki so jih poimenovali Vino in kulinarika, Moj dom, Poslovne storitve, Turizem in mi, Nekaj lepega zame ter Gospodar na kmetiji.

Poleg sejemskega in zabavnega dela so pripravili še brezplačni izobraževalni program, v okviru katerega bodo ponudili teme s področij ekološke kmetijske pridelave, zaposlovanja, raziskovanja in financiranja.