Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice

Poletne počitniške delavnice

Piše: R.K.

Čas objave:
01.07.2022 12:18

Društvo upokojencev Novo mesto kot že vrsto let tudi letos pripravlja poletne počitniške delavnice. Prijavite se lahko po telefonu na številko 041 717 031 ali po elektronski pošti upokojenci@t-2.net.

Letošnji program je sledeč: V torek, 19. julija od 10 h do 12 h bodo potekale delavnice robotike, v prostorih društva, v četrtek, 21. julija od 9 h do 11 h boste lahko risali in oblikovali z Martino Hegediš prav tako v prostorih društva, v torek, 26. julija od 9 h do 11 h bo potekal ogled šolskega posestva, zbor bo na parkirišču Centra biotehnike in turizma Sevno 13. V četrtek, 28. julija od 9 h do 11 h pa bodo potekali zabavni kemijski poskusi, v prostorih društva.

V naslednjem mesecu bodo srečanja potekala v torek, 2. avgusta od 9 h do 11 h  kjer boste sestavljali 3D sestavljanke, v prostorih društva. V četrtek, 4. avgusta od 9 h do 11 h bodo predstavili šolanje psov, zbor bo na vadišču v Prečni, za gradom Luknja. V torek, 9. avgusta od 9 h do 11 h vabijo na obisk gasilske postaje , zbor bo na parkirišču pred GRC na Seidlovi cesti

Zaključek delavnic z zabavnimi športnimi igrami bo v četrtek, 11. avgusta od 9h do 11h., zbor bo pri ribniku Jerman na Grčevju.