Ana Klašnja in Miha Krušič Svet24.si

Ana Klašnja se je razšla z dolgoletnim partnerjem

profimedia-0634571085 Svet24.si

Angelina Jolie in The Weeknd spet ujeta skupaj

nakupi Svet24.si

Dve tretjini slovenskih gospodinjstev brez ...

hisa bazen snezic novigrad pl1 Reporter.si

Nepremičninski imperij Janševega svetovalca Roka...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

sex actually Odkrito.si

Voditeljica ostala zgrožena, ko ga je slišala ...

peter vilfan Ekipa24.si

ŽALOSTNI Peter Vilfan! Neverjetno, kako je usoda ...

Novice Novo mesto

Pravila Radia Krka pri spremljanju volilne kampanje za predčasne parlamentarne volitve 2018

Piše: R.K.

Čas objave:
16.04.2018 09:33

Radio Krka v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja volilne kampanje za volitve v DZ in predčasne parlamentarne volitve, ki bodo 3. junija 2018.

V času volilne kampanje, ki se bo začela 4. maja in končala 1. junija 2018 opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo Radio Krka glede načina, obsega in vsebine novinarskih prispevkov skladno z uredniško politiko radia in profesionalnimi standardi v novinarskih prispevkih zagotovil objektivno in uravnoteženo predstavitev volilne kampanje, kandidatov in kandidatnih list za Državni zbor.

Za plačana predvolilna propagandna sporočila velja, da bo Radio Krka med kampanjo naročnikom omogočil, da zakupijo 5-minutne termine oz. oddaje, namenjene samopredstavitvi ali vodenemu pogovoru, in sicer ob torkih, sredah in četrtkih med 13.20 in 13.40.
Radio Krka ponuja tudi možnost objave predvolilnih oglasov, ki bodo objavljeni v terminih, ki so tudi sicer namenjeni oglaševanju.

Zakup oz. datum naročene oddaje je treba rezervirati vsaj 3 delovne dni pred objavo. Velja načelo, da Radio Krka potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. Enako velja tudi za oglase; naročiti jih je treba vsaj 3 delovne dni pred objavo. Naročene oddaje in oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po obstoječem veljavnem ceniku.Naročene oddaje in oglasi bodo jasno zvočno označeni, naveden bo naročnik oz. plačnik oddaje.
Naročnik mora izvajalcu ob naročilu oz. vsaj en delovni dan pred predvajanjem posredovati naročilnico, sicer predvajanje ne bo realizirano.

Ugovore proti morebitnim nepravilnostim pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorni urednik Radia Krka Štefan Šarkezi.
• Pravila so objavljena tudi na www.radiokrka.si.
• Kontaktni elektronski naslov Radia Krka v času volilne kampanje je aurelia.papez@radiokrka.si, telefonski kontakt pa številka 031 547 822.