samanta-kegl Svet24.si

24-letno Samanto starša vsak dan nosita po ...

025mv Gotar Dobra karma

»Podrla sva tabu starejša ženska – mlajši moški«

hocevar4 Svet24.si

33 let že dela z otroki s posebnimi potrebami

tenk Svet24.si

Največja težava slovenske vojske: zgrešeni ...

ženska Dobra karma

Povezava: zdravljenje in pojmovanje skritega jaza

Anja Baš Njena.si

Slovensko pevko kritizirali, ker kaže ...

silvija pokrajac Njena.si

Silvia po lepotnem posegu: 'Brez tega sem grda!'

Novice Novo mesto

Predavanje - zdravila in alternativno zdravljenje

Piše: Spominčice Dolenjske, J.P.

Čas objave:
14.12.2019 07:21

V odboru Spominčice Dolenjske si prizadevajo, da v zimskem obdobju z nizom predavanj iz različnih področij zdravstva in farmacije pomagajo zlasti svojcem z osebami z boleznijo demenca. Tokrat bo predavala mag. Andrea Šetina, ki bo iz prakse povedala največ resnic o zdravilih in alternativnem zdravljenju z različnimi dodatki iz narave.

Predavanje bo v torek, 17. decembra 2019, v Knjižnici Mirana Jarca, ob 17. uri. Predavanje organizirajo člani društva Spominčice Dolenjske.

Predavateljica je redno zaposlena kot magistra farmacije v Dolenjskih lekarnah. Budno spremlja vse dosežke na področju farmacije in zdravil, zlasti novosti, ki jih bolniki še ne poznajo. Predavateljica bo spregovorila o zdravljenju demence, na način, kot ga izvajajo v Švici, edini državi na svetu, kjer imajo državljani zagotovljeno pravico do komplementarnih medicinskih metod.

Dobro je, da izveste več o tem, kaj storiti, če se bolezen zgodi vam ali komu, ki mu želite najboljše. Vsak trenutek šteje.

Pridite in izvedeli boste o trenutnih dosežkih pri iskanju novih zdravil za demenco, ki poteka tudi v Sloveniji. Se obeta revolucionarno cepivo, s katerim bomo zdravili demenco? Vas zanima pravilna uporaba različnih zdravil? Kaj pa alternativna zdravila?  Pripravite si vprašanja, na katera vam bo predavateljica odgovorila.