Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice Novo mesto

Predavanje - zdravila in alternativno zdravljenje

Piše: Spominčice Dolenjske, J.P.

Čas objave:
14.12.2019 07:21

V odboru Spominčice Dolenjske si prizadevajo, da v zimskem obdobju z nizom predavanj iz različnih področij zdravstva in farmacije pomagajo zlasti svojcem z osebami z boleznijo demenca. Tokrat bo predavala mag. Andrea Šetina, ki bo iz prakse povedala največ resnic o zdravilih in alternativnem zdravljenju z različnimi dodatki iz narave.

Predavanje bo v torek, 17. decembra 2019, v Knjižnici Mirana Jarca, ob 17. uri. Predavanje organizirajo člani društva Spominčice Dolenjske.

Predavateljica je redno zaposlena kot magistra farmacije v Dolenjskih lekarnah. Budno spremlja vse dosežke na področju farmacije in zdravil, zlasti novosti, ki jih bolniki še ne poznajo. Predavateljica bo spregovorila o zdravljenju demence, na način, kot ga izvajajo v Švici, edini državi na svetu, kjer imajo državljani zagotovljeno pravico do komplementarnih medicinskih metod.

Dobro je, da izveste več o tem, kaj storiti, če se bolezen zgodi vam ali komu, ki mu želite najboljše. Vsak trenutek šteje.

Pridite in izvedeli boste o trenutnih dosežkih pri iskanju novih zdravil za demenco, ki poteka tudi v Sloveniji. Se obeta revolucionarno cepivo, s katerim bomo zdravili demenco? Vas zanima pravilna uporaba različnih zdravil? Kaj pa alternativna zdravila?  Pripravite si vprašanja, na katera vam bo predavateljica odgovorila.