lev Dobra karma

Po intenzivnem vikendu mlaj v levu prinaša ...

0_PAY-Kennedy-NewsDenise-SankeyFacebook Svet24.si

Obupana mama išče fanta za hčerko, potem ko je ...

IGOR KRŠINAR 2 Reporter.si

VIDEO: Igor Kršinar v oddaji V zakulisju: No, pa ...

Erjavec Svet24.si

FOTO: Ni bilo hladno le pivo, ki ga je užival ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Hojs z novim navodilom nad NPU

kadunc Odkrito.si

Direktor RTV SLO: Nujno potrebujemo nadomestno ...

hana-in-goran Njena.si

Hana: 'To je laž, nisva ok'

Novice Novo mesto

Predavanje - zdravila in alternativno zdravljenje

Piše: Spominčice Dolenjske, J.P.

Čas objave:
14.12.2019 07:21

V odboru Spominčice Dolenjske si prizadevajo, da v zimskem obdobju z nizom predavanj iz različnih področij zdravstva in farmacije pomagajo zlasti svojcem z osebami z boleznijo demenca. Tokrat bo predavala mag. Andrea Šetina, ki bo iz prakse povedala največ resnic o zdravilih in alternativnem zdravljenju z različnimi dodatki iz narave.

Predavanje bo v torek, 17. decembra 2019, v Knjižnici Mirana Jarca, ob 17. uri. Predavanje organizirajo člani društva Spominčice Dolenjske.

Predavateljica je redno zaposlena kot magistra farmacije v Dolenjskih lekarnah. Budno spremlja vse dosežke na področju farmacije in zdravil, zlasti novosti, ki jih bolniki še ne poznajo. Predavateljica bo spregovorila o zdravljenju demence, na način, kot ga izvajajo v Švici, edini državi na svetu, kjer imajo državljani zagotovljeno pravico do komplementarnih medicinskih metod.

Dobro je, da izveste več o tem, kaj storiti, če se bolezen zgodi vam ali komu, ki mu želite najboljše. Vsak trenutek šteje.

Pridite in izvedeli boste o trenutnih dosežkih pri iskanju novih zdravil za demenco, ki poteka tudi v Sloveniji. Se obeta revolucionarno cepivo, s katerim bomo zdravili demenco? Vas zanima pravilna uporaba različnih zdravil? Kaj pa alternativna zdravila?  Pripravite si vprašanja, na katera vam bo predavateljica odgovorila.