mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Sevnica

Prehod v COVID življenjski slog

Piše: Občina Sevnica

Čas objave:
08.05.2020 15:11

Direktorica Zdravstvenega doma Sevnica Vladimira Tomšič poudarja, da epidemije še ni konec. Kljub sproščanju ukrepov je pomembno, da samozaščitnega ravnanja ne opustimo in se prilagodimo smernicam »COVID življenjskega sloga«. Letošnja slovesnost ob prazniku Krajevne skupnosti Sevnica zaradi aktualnih razmer ne bo izvedena.

Dosledna osebna higiena je temelj preventivnega ravnanja za preprečevanje širjenja okužb s COVID-19. Zato direktorica zdravstvenega doma v svojem sporočilu občankam in občanom podrobno opisuje elemente osebne higiene in preventivnega ravnanja – umivanje in razkuževanje rok, uporabo mask in v primeru potrebne dodatne zaščite, uporabo vizirjev.

Mitja Udovč.png
Mitja Udovč
Foto: Občina Sevnica

Poveljnik Štaba Civilne zaščite Občine Sevnica Mitja Udovč v svojem nagovoru občankam in občanom sporoča, da štab v času razglašene epidemije zaseda redno. Temeljna naloga štaba je povezovanje vseh služb, ki skrbijo za tekoče delo in varnost občanov ter skrb, da so ukrepi izvedljivi, usklajeni in učinkoviti. 

Stanka Žičkar.png
Stanka Žičkar
Foto: Občina Sevnica

Letošnja slovesnost ob prazniku Krajevne skupnosti Sevnica zaradi aktualnih razmer ne bo izvedena. Kljub temu pa predsednica Sveta Krajevne skupnosti Sevnica Stanka Žičkar v svojem videu nagovoru krajankam in krajanom sporoča, da delo sveta krajevne skupnosti poteka tekoče, prav tako pa se izvajajo vse načrtovane naloge in investicije.