jelincic monika selitev gp4 Svet24.si

FOTO: Tako se je Zmago znebil Monike in njenih ...

polna luna Dobra karma

12. 12. - zadnja polna luna tega desetletja in ...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 12. decembra

hranjenje Svet24.si

Iz domov za starejše: polovica je podhranjenih

ženska Dobra karma

Nihče ne sme imeti večje moči nad vašimi ...

nada Njena.si

Življenjska bitka gospodarice Nade

tanja in rene večerja Njena.si

Tanja in Rene ujeta na romantični večerji

Novice Brežice/Novo mesto

Prijeli tatove koles

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
19.08.2019 13:58

Brežiški policisti so bili v noči na 17. 8. obveščeni, da so z železniške postaje v Brežicah neznanci ukradli štiri kolesa. Takoj so začeli z aktivnostmi za izsleditev storilcev in v Brežicah prijeli štiri mladoletnike.

Kolesa, ki so jih ukradli iz kolesarnice so zasegli in jih vrnili oškodovancu, o dejanju pa bodo seznanili pristojno tožilstvo in starše mladoletnikov.

Vlomi in tatvine
Na delovišču v Šentjerneju je v noči na 16. 8. nekdo vlomil v dva zabojnika in ukradli ročno orodje v vrednosti okoli 1000 evrov.

V okolici Novega mesta je v noči na 16. 8. neznanec skozi okno vlomil v nedograjeno stanovanjsko hišo in vzel električno ročno orodje. Lastnika je oškodoval za 1200 evrov.

Na parkirnem prostoru v Gabrju je 16. 8. nekdo vlomil v osebni avtomobil. Odnesel ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 1000 evrov škode.

V Selah pri Dobovi je 17. 8. zvečer neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi odprto okno vstopil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar in zlat nakit. Latnike je oškodoval za
1000 evrov.