Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Brežice/Novo mesto

Prijeli tatove koles

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
19.08.2019 13:58

Brežiški policisti so bili v noči na 17. 8. obveščeni, da so z železniške postaje v Brežicah neznanci ukradli štiri kolesa. Takoj so začeli z aktivnostmi za izsleditev storilcev in v Brežicah prijeli štiri mladoletnike.

Kolesa, ki so jih ukradli iz kolesarnice so zasegli in jih vrnili oškodovancu, o dejanju pa bodo seznanili pristojno tožilstvo in starše mladoletnikov.

Vlomi in tatvine
Na delovišču v Šentjerneju je v noči na 16. 8. nekdo vlomil v dva zabojnika in ukradli ročno orodje v vrednosti okoli 1000 evrov.

V okolici Novega mesta je v noči na 16. 8. neznanec skozi okno vlomil v nedograjeno stanovanjsko hišo in vzel električno ročno orodje. Lastnika je oškodoval za 1200 evrov.

Na parkirnem prostoru v Gabrju je 16. 8. nekdo vlomil v osebni avtomobil. Odnesel ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 1000 evrov škode.

V Selah pri Dobovi je 17. 8. zvečer neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi odprto okno vstopil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar in zlat nakit. Latnike je oškodoval za
1000 evrov.