Ilyushin Il-96-300 Svet24.si

"Putinovo letalo" pristalo v Švici

Robert E Crimo III Svet24.si

Strelec načrtoval še en napad

nova24tv, sds, janez-janša, boris-tomašič Necenzurirano

Madžari prodali Nova24TV. Razkrivamo, kdo je ...

tonin cigler kralj horvat nsi bobo Reporter.si

Janševa peta kolona: ti ljudje so razlog, da se ...

roglic 22 pm Ekipa24.si

Primož Roglič osupnil s podrobnostmi glede ...

sabina-mlakar Njena.si

Bitka Sabine Mlakar: Rak se je razširil po vsem ...

Roglič Ekipa24.si

Ste že videli to?!? Tako si Primož Roglič ...

Novice

Razpisana finančna sredstva za ohranjanje in razvoj kmetijstva

Piše: R.K.

Čas objave:
06.03.2022 08:00

Mestna občina Novo mesto je objavila razpis za dodelitev finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v Mestni občini Novo mesto za leto 2022. Vloge lahko oddate v sprejemni pisarni Mestne občine Novo mesto na Seidlovi cesti 1, 8000 Novo mesto, ali jih pošljete priporočeno po pošti do 20. aprila 2022.

Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v Mestni občini Novo mesto za leto 2022 namenja sredstva za posodabljanje kmetijskih gospodarstev, urejanje kmetijskih zemljišč in pašnikov, za pomoč za zaokrožitev kmetijskih in gozdnih zemljišč, za pomoč za plačilo zavarovalnih premij, za pomoč za naložbe za ohranjanje kulturne in naravne dediščine na kmetijskih gospodarstvih, za pomoč za naložbe v predelavo in trženje kmetijskih in živilskih proizvodov ter naložbe v nekmetijsko dejavnost na kmetiji in za podporo delovanju društev s področja kmetijstva, gozdarstva in razvoja podeželja.

Več informacij je dostopnih na spletni strani Mestne občine Novo mesto, kjer lahko med uradnimi objavami dostopate tudi do vloge za prijavo in izjave za društva.