materinski2 Svet24.si

Materinski dan: najstarejša mati stara 66 let, ...

Nusa_Lesar Svet24.si

Nuša Lesar odhaja na porodniško, nasledila jo bo...

miha-šalehar Necenzurirano

Zakaj imamo Magno raje kot Miho Šaleharja ...

kardinal franc rode bobo Reporter.si

Uporniški pater Roblek razkriva grehe kardinala ...

slovenija trening mm Ekipa24.si

Fantastični prizori s treninga! To, kar je ...

ursa bogataj sprejem 2 Njena.si

Olimpijska prvakinja Urša Bogataj bo postala ...

hrovat 1 Ekipa24.si

Po upokojitvi in grozljivem padcu zdaj ...

Novice

Razpisana finančna sredstva za ohranjanje in razvoj kmetijstva

Piše: R.K.

Čas objave:
06.03.2022 08:00

Mestna občina Novo mesto je objavila razpis za dodelitev finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v Mestni občini Novo mesto za leto 2022. Vloge lahko oddate v sprejemni pisarni Mestne občine Novo mesto na Seidlovi cesti 1, 8000 Novo mesto, ali jih pošljete priporočeno po pošti do 20. aprila 2022.

Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v Mestni občini Novo mesto za leto 2022 namenja sredstva za posodabljanje kmetijskih gospodarstev, urejanje kmetijskih zemljišč in pašnikov, za pomoč za zaokrožitev kmetijskih in gozdnih zemljišč, za pomoč za plačilo zavarovalnih premij, za pomoč za naložbe za ohranjanje kulturne in naravne dediščine na kmetijskih gospodarstvih, za pomoč za naložbe v predelavo in trženje kmetijskih in živilskih proizvodov ter naložbe v nekmetijsko dejavnost na kmetiji in za podporo delovanju društev s področja kmetijstva, gozdarstva in razvoja podeželja.

Več informacij je dostopnih na spletni strani Mestne občine Novo mesto, kjer lahko med uradnimi objavami dostopate tudi do vloge za prijavo in izjave za društva.