Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Ljubljana

Razprodal in krstil Stožice, tokrat se vanje vrača še zadnjič v karieri

Piše: Svet24

Čas objave:
29.10.2018 12:33

José Carreras s simfoničnim orkestrom, Ljubljana, Arena Stožice, 10. marec 2019.

Kralj romantičnih performansov in najlepši tenorski vokal vseh časov, José Carreras se po dolgoletni karieri, v kateri je sodeloval z najprestižnejšimi opernimi hišami, skladatelji in orkestri na svetu ter po nekajletnem premoru od opernih odrov, odpravlja na svojo zadnjo, poslovilno turnejo, s katero bo vzel čustveno slovo od opernih odrov in občinstev po vsem svetu.

Legendarni tenor bo na vašo željo obiskal tudi Slovenijo, kjer bo 10. marca, skupaj s simfoničnim orkestrom, poskrbel za gala operni spektakel v ljubljanski Areni Stožice in se tako osebno poslovil tudi od slovenskega občinstva >>> PREBERI VEČ.

Vnovič in še zadnjič doživite gala operni spektakel

Prvi veliki gala koncert, ki ga je leta 2010, po otvoritvi gostila Arena Stožice, je bil prav Carrerasov. Ta je z razprodanim opernim spektaklom glasbeno krstil omenjeno dvorano in navdušene obiskovalce pustil popolnoma brez besed. Nedvomno gre za vrhunskega tenorja, ki poje s svojo dušo in srcem o življenju, tako kot ne zna nihče drug na svetu.

''To so pesmi, ki me vsakič, ko jih slišim, popolnoma raznežijo. V njih je strast, so čustva, v mojem srcu pa poseben občutek, ki ga poslušalcem pokažem skozi svoj glas.''

José Carreras

Vstopnice za gala poslovilni spektakel legendarnega tenorja, ki ga boste lahko slišali še zadnjič v življenju, so že na voljo na bencinskih servisih Petrol, lastnih prodajnih mestih Eventima ter petrol-ticket.si in eventim.si.