sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

Novice Ribnica

Ribničani dobro gospodarijo z denarjem

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.07.2016 10:43

Svetniki občine Ribnica so na sinočnji deveti, zadnji seji v prvem poletju, poleg petih točk dnevnega reda obravnavali tudi dodatno točko, in sicer predlog za zagotovitev nepovratnih sredstev v višini tri tisoč evrov, za sanacijo Prešernovega reilefa na fasadi Ramorjeve hiše na Kolodvorski ulici.

Uvodoma so se seznanili z zapisnikoma osme redne in četrte izredne seje, v nadaljevanju pa so obravnavali spremenjeni odlok o občinskemu prostorskemu načrtu . Dokaj obsežen akt, z vsebino dopolnjenih in spremenjih poglavij, svetnike ni pritegnil k splošni in daljši razpravi, enako kot tudi ne sklep o ravnanju s komunalnimi odpadki in drugimi vrstami odpadkov iz gospodinjstev v občini Ribnica. A je na nekaj splošnih vprašanj, predvsem o stanju v zvezi z ločevanjem odpadkov ter odlaganjem gradbenih in azbestnih odpdkov, izčrpno odgovarjal Bojan Trdan, direktor podjetja Komunala. Občinska uprava je pripravila daljšo razlago poletnega poročila o izvrševanju proračuna za leto 2016. Večjih neskladij med začrtanimi prihodki in izdatki ni bilo.

Tako kot o poročilu o izvrševanju proračuna v prvem poletju, se ni glasovalo tudi o poročilu programskega sveta glasila Rešeto, ki ga je podal predsednik Feliks Podgorelc. Sicer so svetniki zagotovili tri tisoč evrov za sanacijo stavbe na Ramorjevi hiši.

Župan Jože Levstek o poročilu


Župan Jože Levstek o naložbah