zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Novice Sevnica

Sevniški šoli visoko priznanje v šolstvu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.02.2016 10:45

Osnovna šola Sava Kladnika Sevnica je prejemnica priznanja Blaža Kumerdeja za izjemne dosežke pri razvoju in uvajanju novosti v vzgojno-izobraževalno prakso. Gre za priznanje, ki ga Zavod za šolstvo vsako leto podeli petim institucijam, skupinam in posameznikom.

FOTO: http://www.ossevnica.si/

Zavod RS za šolstvo tako letos že sedemnajstič prepoznava in se sodelujočim zahvaljuje za visoke dosežke pri zahtevnem delu z mladimi, za ustvarjalnost in inovativnost ter kakovostno sodelovanje v vzgoji in izobraževanju.
"Tako skupaj prihajamo do skupnih boljših rešitev, ki ustrezajo zahtevam časa. Priznanje se podeljuje za odličen končni izdelek, nove rešitve s področja načrtovanja in uresničevanja kurikuluma ter za širjenje idej v vseh oblikah informiranja in izobraževanja," so sporočili iz OŠ Sava Kladnika Sevnica.

Vsakoletni dobitniki priznanja zato predstavljajo tudi kakovostni vrh in vzor tovrstnega izboljševanja vzgojno-izobraževalne prakse.

"Veseli nas, da je naše strokovno delo prepoznano tudi v širšem slovenskem prostoru in strokovni javnosti.
Priznanje za nas pomeni potrditev dosedanjega dela in nas hkrati zavezuje, da bomo še naprej delali dovolj dobro ter pripravljali naše mlade ljudi za stabilno družbo prihodnosti znanja in spoštovanja. Zahvaljujem se za konstruktivno sodelovanje svetovalcem Zavoda Republike Slovenije za šolstvo, OE Novo mesto, Občini Sevnica za nenehno podporo pri razvoju našega zavoda in staršem za soustvarjanje boljšega jutri za naše otroke. Posebna zahvala je namenjena zaposlenim, ki ohranjajo in širijo pedagoški optimizem, inovativne pristope in sodelovalno kulturo v lokalni skupnosti in na državni ravni,"
je v pogovoru za Radio Krka pojasnila ravnateljica OŠ Sava Kladnika Sevnica Mirjana Jelančič.

Pogovor z ravnateljico Mirjano Jelančič